Anal Fissür

Kızlar merhaba nasılsınız ? Saka gibi 7 ay olmuş ben bu illetle uğraşıyorm tüp bebek tedavim Kasım ayindaydi o zamandır hâlâ geçmedi. Her regl donemimde hafif kabız oluyorum sil baştan başlıyor. Doktor geçen ay anrecta verdi 8 hafta kullanılacak küçük bir çatlak iyileşir ameliyatlik değil dedi. Ama yine başladı ağrısı ilaç devam ederken hemde artık ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba bende gruptaki herkez iyimi eski hayatlarina donebildilermi merak ediyordum..sizin konuyu animsayamadim.ben ameliyat olmustum cok sukur acilar agrilar bitti derken simdi iki uc hafta bir genelde adet oncesi ishal yada kabiz olmadanda zor diskilama oluyor afedersiniz.agri oluyor.gecen gece ameliyattan sonra ilk kez gece agridan uyuyamadim.neden tekrarliyor anlamadim.ameliyat oncesi kadar kotu olmasamda rahatsizlik duyuyorum.hamilelik dusunuyorum dahada beter olur diye korkuyorum.

Merhaba bende tüp bebek tedavimle başladı burda yazmıştım Kasım ayında tedavi gördüm o zaman çok ağrım oluyordu ben tedavinin etkisi makat tarafımda ağrı yapıyor sanıyordum aşırı kabız oluyordum meğer çatlak olmus

Cok illet birsey malesef dusmanimin basina gelmesin.tedavileriniz devam ediyormu sonuc aldiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…