Merhaba bende gruptaki herkez iyimi eski hayatlarina donebildilermi merak ediyordum..sizin konuyu animsayamadim.ben ameliyat olmustum cok sukur acilar agrilar bitti derken simdi iki uc hafta bir genelde adet oncesi ishal yada kabiz olmadanda zor diskilama oluyor afedersiniz.agri oluyor.gecen gece ameliyattan sonra ilk kez gece agridan uyuyamadim.neden tekrarliyor anlamadim.ameliyat oncesi kadar kotu olmasamda rahatsizlik duyuyorum.hamilelik dusunuyorum dahada beter olur diye korkuyorum.Kızlar merhaba nasılsınız ? Saka gibi 7 ay olmuş ben bu illetle uğraşıyorm tüp bebek tedavim Kasım ayindaydi o zamandır hâlâ geçmedi. Her regl donemimde hafif kabız oluyorum sil baştan başlıyor. Doktor geçen ay anrecta verdi 8 hafta kullanılacak küçük bir çatlak iyileşir ameliyatlik değil dedi. Ama yine başladı ağrısı ilaç devam ederken hemde artık ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba bende tüp bebek tedavimle başladı burda yazmıştım Kasım ayında tedavi gördüm o zaman çok ağrım oluyordu ben tedavinin etkisi makat tarafımda ağrı yapıyor sanıyordum aşırı kabız oluyordum meğer çatlak olmusMerhaba bende gruptaki herkez iyimi eski hayatlarina donebildilermi merak ediyordum..sizin konuyu animsayamadim.ben ameliyat olmustum cok sukur acilar agrilar bitti derken simdi iki uc hafta bir genelde adet oncesi ishal yada kabiz olmadanda zor diskilama oluyor afedersiniz.agri oluyor.gecen gece ameliyattan sonra ilk kez gece agridan uyuyamadim.neden tekrarliyor anlamadim.ameliyat oncesi kadar kotu olmasamda rahatsizlik duyuyorum.hamilelik dusunuyorum dahada beter olur diye korkuyorum.
Cok illet birsey malesef dusmanimin basina gelmesin.tedavileriniz devam ediyormu sonuc aldiniz miMerhaba bende tüp bebek tedavimle başladı burda yazmıştım Kasım ayında tedavi gördüm o zaman çok ağrım oluyordu ben tedavinin etkisi makat tarafımda ağrı yapıyor sanıyordum aşırı kabız oluyordum meğer çatlak olmus
Amin evet devam ediyor iki aylık krem tedavjsi verdi 1 ayım yeni dolduCok illet birsey malesef dusmanimin basina gelmesin.tedavileriniz devam ediyormu sonuc aldiniz mi
ne işlemiAslında bir doktor var ben korkarak gittim hatta sadece bakacak zannettim meğerse o işlemi bile yapmıştı ve inanmayacaksınız ama gerçekten o gün oradan çıktığımda sabahına tuvalete nasıl gideceğimi düşünürken ben bir daha hiçbir zaman bu acıyı çekmedim aradan şu an 11 sene geçmiş ve ikinci doğumu da yaptım bu ilk doğumumda olup da beş ay kıvranarak bebeğim emzirdiği dönem deydi hiçbir doktor ameliyatı yanaşmazken bu doktoru eşimin ve eşimin akrabaları tarafından hep gidilip memnun kaldıkları için bir erkek doktoru olduğu için çekinerek en son çare gittim Allah gerçekten o doktordan razı olsun
Merhaba nasıl oldunuz ? Hayatınıza döndünüz mü ?Bende aynı gün oldum .
Yarın 2 hafta olacak
botoks mu oldunuz ameliyat mıMerhaba oncelikle Allah sifa versin.hepimiz ayni sebepten ama farkli skintilardan muzdarip olduk.herkezin farkli farkli ilerliyor sureci.fakat hic keske ameliyat olmasaydim diyeni girmedim.sahsen ben hic pisman degilim.o agri aci cekilir cinsten degil.kendi adima konusmam gerekirse amleyat degilde operasyon gibi oldu benimkisi ameliyathaneye bile inmedim.sadece uyusturmak icin yapilan igne cok canimi yakti.sonrasinda dayanilmaz birsey yasamadim.daha oncesinde yasadigim agri aci kat kat fazlaydi.ameliyat olanlar iyilesme surecinde.sanirim bu isin en onemli kismi iyi bir doktor bulmak.
Lis ameliyati oldumbotoks mu oldunuz ameliyat mı
Gecmis olsun iyi olmaniza sevindim benim sorunlarim tekrarliyor malesef hakkimda hayirlisiameliyat oldum 20 gün oldu neredeyse şuan şikayetim hiç yok neredeyse gibi ağrı acı yok sadece hafif bir kaşıntı var ;
ameliyatın ilk haftası çok ağrılı ve acılı geçti ilk lavabom çok kanamalı oldu ve acı ağrı da oldu
sıcaak suya oturma ve ilaç kremleri eksiksiz kullandım 5 güb geçti 2. lavabo 3. lavabo derken 4. lavabomda azalmaya başladı tabi lavabo sonrası sıcak suya oturma gerekiyor çok rahatlatıyor . ilk lavabomdan sonra kanama hiç olmadı bir damla bile kan görmedim doktorumdan allah razı oldun devlet hastanesinde oldum Trabzonda ; keşke daha önce olsaymışım bu durumda olan herkes bir an önce olsun kurtulun bu dertten Allaha binlerce şükürler olsun doktorumdan allah razı olsun .
abla nasıl tekrarlıyor nasıl durumun şuan eskisine göre 2 aymı oldu ameliyat olalıGecmis olsun iyi olmaniza sevindim benim sorunlarim tekrarliyor malesef hakkimda hayirlisi
Mart aynin 12 sinde ameliyat oldum ben sonra iyilestim aslinda.ama sonra demir haplari sayesinde kabizlik yasadim ve aynisi gibi catlaklarim olustu sandim.doktora gittim tekrar.meger yaralarim iyilesmemis zaten burda tekrar etmesi anlaminda.abla nasıl tekrarlıyor nasıl durumun şuan eskisine göre 2 aymı oldu ameliyat olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?