- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Hadi ya :/ isin kotusu ben o bolgeyi elleyip birsey suremem sanirim yaSanırım bende de oldu kabızlıktan dolayıbide benim hamilelikten olan hemoroidim de var. Hindistan cevizi yağı sürmek iyi geliyormuş diye okudum denedim gerçekten ağrısı geçti. Kabızlık için sabah aç karına kuru kayısı yiyorum. Günde 1 kase yulaf ezmesi bide hergün 1 armut yiyorum. Bol su içiyorum.
Peçeteye gelen hafif bi kan var ama şiddetli değil. Geçmezse doktora gidicem insanı hayattan soğutur buHadi ya :/ isin kotusu ben o bolgeyi elleyip birsey suremem sanirim yaallahtan surekli degil. 3-4 ayda bir nuksediyor ama edincede tam ediyor. Kanama olayi sadece bende mi oluyor? Sizde de var mi?
Malesef bende baya damla damla akan kan oluyor. Yani baya akar durumda. Yani mide bulandirmak istemem ama iki uc ayda bir bu durum gerceklesiyor. Korkuyorum acikcasiPeçeteye gelen hafif bi kan var ama şiddetli değil. Geçmezse doktora gidicem insanı hayattan soğutur bu
Doktora gittin mi peki? Verdikleri ilaçlar etki etmiyor diyor bazısı o yüzden de gitmek istemiyorum. Bide Saraçoğlunun önerisi ısırgan lapasını o bölgeye sürüp 15 dk bekletiyorsun 1 haftada tamamen iyileşiyormuş. Tabi kabızlık durumda tekrarlar diyor o daMalesef bende baya damla damla akan kan oluyor. Yani baya akar durumda. Yani mide bulandirmak istemem ama iki uc ayda bir bu durum gerceklesiyor. Korkuyorum acikcasi
Doktora sadece teshis icin gittim. Fitil vs yazdi ama mumkunati yok yani kullanamam. Bizim ailede de kolon kanserinden olenler var. Allah korusun insan korkuyor :/ isirgan lapasi mi? Denediniz mi ?Doktora gittin mi peki? Verdikleri ilaçlar etki etmiyor diyor bazısı o yüzden de gitmek istemiyorum. Bide Saraçoğlunun önerisi ısırgan lapasını o bölgeye sürüp 15 dk bekletiyorsun 1 haftada tamamen iyileşiyormuş. Tabi kabızlık durumda tekrarlar diyor o da
Denemedim ama Saraçoğlu nun önerilerini ciddiye alırım işe yarar genelde. Hemoroid için de çoban çantası çayı öneriyor emzirmesem onu da denerdim. Isırganı yapmayı düşünüyorum aktara gidebilirsemDoktora sadece teshis icin gittim. Fitil vs yazdi ama mumkunati yok yani kullanamam. Bizim ailede de kolon kanserinden olenler var. Allah korusun insan korkuyor :/ isirgan lapasi mi? Denediniz mi ?
Bende deneyeyim o zaman :/ korkutucu amaDenemedim ama Saraçoğlu nun önerilerini ciddiye alırım işe yarar genelde. Hemoroid için de çoban çantası çayı öneriyor emzirmesem onu da denerdim. Isırganı yapmayı düşünüyorum aktara gidebilirsem
Evet bi programda söylemiş Saraçoğlu. Denersen sonucunu yaz mutlakaBende deneyeyim o zaman :/ korkutucu amatarifi netten bulunur sanirim
Ah bir firsat bulabilsem hemen uygulayacagim.yazarim mutlakaEvet bi programda söylemiş Saraçoğlu. Denersen sonucunu yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?