anal ilişki yaşadığım anlaşılır mı?

Bakarak anlamaz ama tuvaletini tutamamaya başlarsan anlar. 3 yıl boyunca haftada 2 3 nedir. Sağlığınızı da mu düşünmüyorsunuz anal yaparken

Bakire olmak sadece zardan geçmez. Daha çok yaptıklarınla alakalı. Anal ilişkiye girmişsin, hemde kendi isteğinle bir çok defa. Bakireliğini çoktan kaybetmişsin.. Sadece zarın duruyor. Analı sürekli yaptığını söyleyip keşke Allah’a bakire olduğun için şükretmezsen çok daha güzel olacaktı, zira yaptıklarınız O’nun tarafından lanetleniyor.
Nişanlına gelirsek, evleneceğin adama keşke yalan söylemeseydin. Canından çok sevdiğin adama evlenmeden ihanet ettin. İhanet sadece aldatmak değildir, yalan da söylemektir. Umarım daha önce yaptıklarını eşin duymaz. İnan yaptıklarından daha çok söylediğin yalan onu ondan alır. Onunla bir ömür geçireceksin, bu söylediğin bir yalan, diğerlerini düşünmüyorum bile. Yalanlarla başlayan bir evlilik...

Elim ayağım titriyor. Nasıl birşey o öyle ya. Zevk mi aliyorsun yoksa ek altına girdigin için mi. Sen evle sende adamlar rahat bırakmaz bide şimdikile kendini çekiyor yaparken hiç güvenmeyin. Düşünsene adam seni çıplak görüyor topluyor sıkıyor göğüslerini oranı buranı görmüşler bide 1 değil. O adana yazık o temiz kolay bulunmaz. Onun başını öne eğme be. Yapma git kendin gibiyke rahat biri ile evlen

cok seviyosun ama yalan söylüyosun? O anlamasa bile birgün karşısına çıkar bu yalanın yanına kalmaz benden söylemesi. En iyisi senden duysun

Öncelikle merhaba. Böyle bir site hazırladığınız için teşekkür ederim. Ben 26 yaşında nişanlı bir bayanim ve nişanlımı canımdan çok seviyorum. Nişanlım çok tutucu bir erkek. Kendisi bakir ve hiç ilişki yaşamamış. Ben de elime erkek eli degmedi diye yalan söylemek zorunda kaldım. NişanlımLâ öpüşmedim bile. Allaha çok şükür bakireyim. Fakat geçmişim de bes altı erkek arkadaşımla bıçok anal ilişki yasadim. En Son çıkıp ayrildigim erkek arkadaşımla 3 yıl boyunca haftada en az iki kere düzenli olarak ters ilişkiye girmistim. Gelecek ay düğünüm var. Nişanlım sayısız anal ilişkimı anlar mi. Aynada anüs bölgemé bakınca genişlemiş gibi duruyor. Stres içindeyim. Daraltma imkanı var mı. Lütfen yardımcı olun
Kimse kimseyi yargılamaya hakkı yok bastan belirtiyim. Senin seçimin ama bence bir yalanla başlama evliligine. Ha önden ha arkadan ikiside cinsel ilişki bir zarla bakireyim deyemesin. Anlamaz ondan korkma ama vicdanin nasıl suscak bir ömür?

Buram buram sahtekatlik kokan bir konu dalga geçilecek zekâniza uygun başka bir site bulun kendinize

Haftada 2vede düzenli ne anüsmüş beee ben kabız olunca ağlıyom
Neyse ordan anlamaz ama ilişkiye girdiğinizde falan acemi olmadığını anlar hani öpüşseniz bile anlar
Hepsini geç
Anlamadı farzet
Sen rahat olacak mısın
Beni kimse yalanlarla sevmesin dürüst olsun

Back
X