• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zeyneluzun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
10
-13
1
31
2 ay once ilişki yasadım adet oldum 5 gün fakat diğer ay olmadım bi daha ilişki yasamadım vok korkuyorum yardımcı olurmusunuz

hayır arkadan yaptık içime boşalmadı istemedim
Eee nasıl hamilelik olsunki neden korkuyorsun ? G.tten hamile kalındığını hiç duymadım tövbest. Adet olmama sebebi stresten ya ilaç kullandıysan ondan da olabilir. Jinekolojiye randevu almanı öneririm.

Eee nasıl hamilelik olsunki neden korkuyorsun ? G.tten hamile kalındığını hiç duymadım tövbest. Adet olmama sebebi stresten ya ilaç kullandıysan ondan da olabilir. Jinekolojiye randevu almanı öneririm.
ya olunmazda ben asırı korktum korunmasız ilişki adetten kesilir dediler suan olmuyorum ama bi onceki ay oldum alakasızdır demi

ya olunmazda ben asırı korktum korunmasız ilişki adetten kesilir dediler suan olmuyorum ama bi onceki ay oldum alakasızdır demi
Gebelikle hiçbir şekilde alakası yok. Adet kesilme sebebi kist , stres vs sebepler olabilir. Randevu baktın mı kadın hastalıklarına? Profildeki yaşın doğru mu? 31 yaşında mısın?

Gebelikle hiçbir şekilde alakası yok. Adet kesilme sebebi kist , stres vs sebepler olabilir. Randevu baktın mı kadın hastalıklarına? Profildeki yaşın doğru mu? 31 yaşında mısın?
yok 18 yasındayım da asırı korktum bi daha boyle birsey yasamak istemiyorum

Bence genel cerraha alsa daha iyi olur 🥴 bekareti koruyacağım diye g.tü bozuyorlar. Üstelik mideleri de kabul ediyor bunu.

2 ay once ilişki yasadım adet oldum 5 gün fakat diğer ay olmadım bi daha ilişki yasamadım vok korkuyorum yardımcı olurmusunuz
Nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz bu cahilliktir birinci konu.
İkinci konu da,karşı tarafın sizi kullanmasına izin verip anal ilişki yaşıyorsunuz. Çocuk musunuz yaş kaç 🤦🏻‍♀️

Nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz bu cahilliktir birinci konu.
İkinci konu da,karşı tarafın sizi kullanmasına izin verip anal ilişki yaşıyorsunuz. Çocuk musunuz yaş kaç 🤦🏻‍♀️

Bence genel cerraha alsa daha iyi olur 🥴 bekareti koruyacağım diye g.tü bozuyorlar. Üstelik mideleri de kabul ediyor bunu.
bi once seferde yapmıstım uzun sure olmamıstım 6 ay doktor gitmistim bakmıslardı birsey cıkmamıstı bu sefer cok korktum adet oldum ilişkiden sorna simdi olmuyorum ve bi daha yapmadım yani hamile oldugumu dusunmuyorum ama insan korkuyo işte bi daha tovbe yasayan olarak sakın sakın yapmayın aklınız varsa

bi once seferde yapmıstım uzun sure olmamıstım 6 ay doktor gitmistim bakmıslardı birsey cıkmamıstı bu sefer cok korktum adet oldum ilişkiden sorna simdi olmuyorum ve bi daha yapmadım yani hamile oldugumu dusunmuyorum ama insan korkuyo işte bi daha tovbe yasayan olarak sakın sakın yapmayın aklınız varsa
İşte aklımız var. İstiyoruz ki size de verelim. Lütfen bir daha böyle şeylere bulaşmayın.

Pardon popodan mi hamile kalacagini düşünüyorsun 🙄
Enfeksiyon, tuvaletini tutamama, basur falan aklına gelmedi deee gebelik mi aklina geldi.... :olamaz:

dalgamı geciyon amk
Yavrucuğum korktuğun şeyle küfür ediyorsun,farkında mısın?
Okadar korkmuşsun ki ters ilişki yaşamışsın.Normal ilişkiye "patlamak"olarak bakıyorsun.Diğer türlü de arkayı patlatmışsın ama senin deyiminle? Ne değişti şimdi.Bakireyim diye kandırman daha mı kolay olacak?
Ya yaşın 18'den de küçük ya da erkeksin dalga geçiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X