- 2 Mayıs 2025
- 10
- -13
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeyneluzun
2 ay once ilişki yasadım adet oldum 5 gün fakat diğer ay olmadım bi daha ilişki yasamadım vok korkuyorum yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır arkadan yaptık içime boşalmadı istemedimAnal ilişki mi oldu sadece? Vajinal yoldan birliktelik oldu mu içine boşaldı mı?
Eee nasıl hamilelik olsunki neden korkuyorsun ? G.tten hamile kalındığını hiç duymadım tövbest. Adet olmama sebebi stresten ya ilaç kullandıysan ondan da olabilir. Jinekolojiye randevu almanı öneririm.hayır arkadan yaptık içime boşalmadı istemedim
ya olunmazda ben asırı korktum korunmasız ilişki adetten kesilir dediler suan olmuyorum ama bi onceki ay oldum alakasızdır demiEee nasıl hamilelik olsunki neden korkuyorsun ? G.tten hamile kalındığını hiç duymadım tövbest. Adet olmama sebebi stresten ya ilaç kullandıysan ondan da olabilir. Jinekolojiye randevu almanı öneririm.
Gebelikle hiçbir şekilde alakası yok. Adet kesilme sebebi kist , stres vs sebepler olabilir. Randevu baktın mı kadın hastalıklarına? Profildeki yaşın doğru mu? 31 yaşında mısın?ya olunmazda ben asırı korktum korunmasız ilişki adetten kesilir dediler suan olmuyorum ama bi onceki ay oldum alakasızdır demi
yok 18 yasındayım da asırı korktum bi daha boyle birsey yasamak istemiyorumGebelikle hiçbir şekilde alakası yok. Adet kesilme sebebi kist , stres vs sebepler olabilir. Randevu baktın mı kadın hastalıklarına? Profildeki yaşın doğru mu? 31 yaşında mısın?
ileride hemoroid ve bir çok başka hastalık yaşamaman dileğiyle..
g*tten hamile kalınmaz. biraz anatomii yaabelki vinsel hastalık vardır cunku vicudum o kısımlarda kızarıklık olusuyor
Bence genel cerraha alsa daha iyi olurEee nasıl hamilelik olsunki neden korkuyorsun ? G.tten hamile kalındığını hiç duymadım tövbest. Adet olmama sebebi stresten ya ilaç kullandıysan ondan da olabilir. Jinekolojiye randevu almanı öneririm.
Nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz bu cahilliktir birinci konu.2 ay once ilişki yasadım adet oldum 5 gün fakat diğer ay olmadım bi daha ilişki yasamadım vok korkuyorum yardımcı olurmusunuz
Nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz bu cahilliktir birinci konu.
İkinci konu da,karşı tarafın sizi kullanmasına izin verip anal ilişki yaşıyorsunuz. Çocuk musunuz yaş kaç![]()
bi once seferde yapmıstım uzun sure olmamıstım 6 ay doktor gitmistim bakmıslardı birsey cıkmamıstı bu sefer cok korktum adet oldum ilişkiden sorna simdi olmuyorum ve bi daha yapmadım yani hamile oldugumu dusunmuyorum ama insan korkuyo işte bi daha tovbe yasayan olarak sakın sakın yapmayın aklınız varsaBence genel cerraha alsa daha iyi olurbekareti koruyacağım diye g.tü bozuyorlar. Üstelik mideleri de kabul ediyor bunu.
İşte aklımız var. İstiyoruz ki size de verelim. Lütfen bir daha böyle şeylere bulaşmayın.bi once seferde yapmıstım uzun sure olmamıstım 6 ay doktor gitmistim bakmıslardı birsey cıkmamıstı bu sefer cok korktum adet oldum ilişkiden sorna simdi olmuyorum ve bi daha yapmadım yani hamile oldugumu dusunmuyorum ama insan korkuyo işte bi daha tovbe yasayan olarak sakın sakın yapmayın aklınız varsa
Popodan mı hamile kalacakdın ?2 ay once ilişki yasadım adet oldum 5 gün fakat diğer ay olmadım bi daha ilişki yasamadım vok korkuyorum yardımcı olurmusunuz
dalgamı geciyon amkBu yolla ikiz doguran bi tanidigim var hayirli olsun şimdiden
Yavrucuğum korktuğun şeyle küfür ediyorsun,farkında mısın?dalgamı geciyon amk