- 27 Ekim 2023
- 7.471
- 20.497
- 268
- Konu Sahibi defnederenatalay
Salma zehiriii, simdi gelecek nasıl oldu çamaşır kalın miydi ince miydi diye çökecek üzerineDefnecim bu arada ben öyle hamile kaldım bilgin olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salma zehiriii, simdi gelecek nasıl oldu çamaşır kalın miydi ince miydi diye çökecek üzerineDefnecim bu arada ben öyle hamile kaldım bilgin olsun![]()
Yarıldımmmmmmm işedimmmmmAdres ver madalyanı yollayacağım. Boynuna tak gez.
bunu söyleyen bir de sürtünüp sürtünüp donla hamile kalmış olabileceğini, eczaneden aldığı testin sisteme düşeceğini söylüyor, korkunç bir seviye.Bunu bana 70 yaş üstü köyden çıkmamış insanlar söylüyordu. 20lerinde bir insanım kaynımın kızı da hamile kalmadı hep haptan diyen insanlara inanması cidden facia
don %100 pamuklu değilse ihtimaller dahilinde benceSalma zehiriii, simdi gelecek nasıl oldu çamaşır kalın miydi ince miydi diye çökecek üzerine![]()
Sevişmeyi biliyorsan bunu da bilmelisin yavrum, şimdi gidip eczaneye bir test al ve hamile olup olmadığını öğren.Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır hanımefendi bende burda öğrenmeye çalışıyorum her gün aldığım veya yaptırdığım bişey değil sonuçta bilmem normal değil mi
Lannnndon %100 pamuklu değilse ihtimaller dahilinde bence![]()
Lannnn![]()
![]()
biz hep donsuz deniyoruz donlu denemeye gidiyorum ben o zamanDefnecim bu arada ben öyle hamile kaldım bilgin olsun![]()
Dene ve gör aşgımbiz hep donsuz deniyoruz donlu denemeye gidiyorum ben o zaman![]()
seher yıldızı alıp goşuyorum gocama nsdfhdghDene ve gör aşgım
Haber etmeyi unutma sidikli çubuğunu görmek isteriz![]()
Aaaaa Seher yıldızsız olmaz tabi işin içinde o var asıl mevzu o zaten şehvetli fantazili dur durak bilmeden dadını veren o zaten çiçaammmmmseher yıldızı alıp goşuyorum gocama nsdfhdgh
sidikli çubuk çok yakında kk'da![]()
tabiiii, sonra sabahlar olmasın (ama gülmekten)Aaaaa Seher yıldızsız olmaz tabi işin içinde o var asıl mevzu o zaten şehvetli fantazili dur durak bilmeden dadını veren o zaten çiçaammmmm![]()