Anaokulu sorunu

Merhaba herkese
Öncelikle benim için hassas bi konu lütfen kimse bana kızmasın kızlarımı düşünmek zorundayım (bu da dert mi demeyin)

Doğuda bir anaokulu,ikiz kızlarımı yazdırdım ancak arkadaşlarım içime kurt düşürdü :KK43:
(Askeriyenin içinde lojmanların yanında yapılmış bir okul,güvenlik sıkıntısı olabilir ilerde Allah göstermesin bişey yaşanırsa falan dediler :KK43: )

Böyle lojman içinde olmayıp çocuğunu gönderen vardır belki,yoksa bile yorum istiyorum siz olsanız çocuklarınızı askeriyenin içindeki anaokuluna verir misiniz ? (Doğuda)

Bizim evin yakınında anaokulu yok,kendi çalıştığım okul aşırı eski ve öğrenci potansiyeli maalesef çok kötü o sebeple oraya hiç götüremem..

Bu okulun servisi de olduğu için aklıma yattı,mesafe olarak da uzak olmadığı için direkt kaydettik.
Doğu dediğiniz yer neresi bilemiyorum yakayalamdım ama askeriye en güvenilir yerdir. Ama öğretmen olarak kimler var. Şahsen askerler varsa ortamda falan bence bir daha düşün.

Bence bu muhabbeti yapan arkadaşınız kendi çocuğunu kaydettiremediği için biraz kıskanmış. Kendi içini rahatlatmaya çalışıyor biz denedik olmadı iyi ki olmadı vs diyerek. Çok takılmayın derim söylediklerine. Biraz fesat biri gibi geldi bana

Yok yok aman o konuyu açmayın 😝😂
Sonrasında bal gibi bir ablamız oldu çok memnun kaldık
Ama artık okula gitseler daha iyi olacak diye düşündük 😌
Kesinlikle okul en iyisi ilk 1-2 hafta sorun yaşayabilirsiniz alışmasa ama sonra o kadar memnun kalkacaksınız ki… Benim yeğenim kreşe gidiyor geçen göğüs kafesi ve beyini öğrenmişler daha 3 yaşında 😁🙈 bana gösterip durdu. Tek basına yemek yeme, sofrayı toplamaya yardım etme, kıyafetlerini katlama, yüzme vs neler neler. O kadar seviyor ki ilk 1-2 hafta gitmek istemiyordu ağlamıyordu sonra çoook sevdi. Umarım sizinkiler de alışır hemen.

Öyle bır okulda öğretmenm(doğuda ) hiç sıkıntı yasamadık tam tersi oralı olanlar bile güvenle gönderiyor . Farklı kültürden bir sürü çocuk aynı sınıfta alıyor . Eminim ikizleriniz cok sevecek lojman içindeki okulların velileri de ilgili oluyor . askeriye de okulun ihtiyaçlarını çoğu zaman karşılıyor .

bende yakın zamanda bunu çok düşündüm ve büyükşehirde bana çok yakın olmasına rağmen askeriyenin kreşine vermedim çekindim açıkçası ne olur ne olmaz.

Doğudan doğuya değişir. Erzurum da doğu Şırnak/Cizre de.

Son söylediğinize çok katılıyorum ama ne bileyim içime kurt düştü:KK43:
Hatta bunu bana diyen kişi bizim kaydettiğimiz okula kaydetmek istemiş kayıtlar dolmuş bana anlatırken iyi ki kayıtlar doldu da kaydetmedim falan diye girdi öylece üzüldüm :KK43:
Ya saçmalık. Kayıtlar dolmasa oda kaydettirecek.
Birşey başımıza gelecekse her yerde gelir. Şimdi telefonum patlar ölürüm mesela.
Kuzular için hayırlı olsun

Son söylediğinize çok katılıyorum ama ne bileyim içime kurt düştü:KK43:
Hatta bunu bana diyen kişi bizim kaydettiğimiz okula kaydetmek istemiş kayıtlar dolmuş bana anlatırken iyi ki kayıtlar doldu da kaydetmedim falan diye girdi öylece üzüldüm :KK43:
Ay onun içinde kalmış da ondan .. kaç tane asker bekliyor orada . Kimlikle girilip çıkılıyor vs saçmalamış niye güvenli olmasın? Oradaki askerler armut toplamıyor değil mi 7-24 nöbetteler kuş uçmuyor askeri lojmanlarda

Back
X