Anaokuluna başladı huyu değişti

Zaten oğlum isteyerek gitmiyordu severek gidemedi bir türlü ama alışma sürecidir diye çok kafaya takmıyordum.Okuldada mı acaba böyle ilgisizler yakınlık bulamayıncamı zorla gidiyordu diyorum şimdi kendi kendime?

arkadaşlar oğlum bayram tatilinde hastalandı ve tatilin ardından 2 gündür okula gitmedi.Önceleri gelemeyeceği zamanlar telefon açıp durumu bildiriyordum ama bu sefer özellikle haber vermedim bakalım öğretmeni merak edip arayacakmı diye.Ama 2 gündür ne arayan var ne soran.Aklıma takıldı ve şaşırdım açıkçası.Normalde aramaları gerekmiyormu bu kadar ilgisiz olamazlar diye düşünüyorum.

özelse ararlar ama bilemiyorum, ben herşeye rağmen ne kadar öğretmeni güzler yüzlü olursa olsun, oğlunun hislerine güvenmenden yanayım, çünkü onun baktığı gözler farklı senin baktığın gözler farklı

benim oglum 4yasinda krese basladik ve daha birkac gunde sikayet aldik.vuruyor tekmeliyor tukuruyor bize boyle yapiyordu aynisini okulda da yapiyormus.en son gittigimiz zaman da ogretmeni 3gun gelmesin dedi.ben ne yapicam caresiz kaldim.

benim oglum 4yasinda krese basladik ve daha birkac gunde sikayet aldik.vuruyor tekmeliyor tukuruyor bize boyle yapiyordu aynisini okulda da yapiyormus.en son gittigimiz zaman da ogretmeni 3gun gelmesin dedi.ben ne yapicam caresiz kaldim.

ayrı konu açsanız daha iyi olur bence. Bu konu 2 sene önceye ait ve herkes ilk mesaja yorum yapacak size değil...

benim oğlumda anaokuluna gidiyor.kreşe gittiğinde vuran bi çocuk vardı aynı okula başladı ve kayıt olmaya gittiğimizde ilk sorduğu soru o çocuk orda mı diye.o zmn çok üzüldüm 2 sene geçmiş üstünden unutmamış.bence bi uzmnla görüşün hiçbir anne istemez oğlunun bu şekilde rencide edilmesini ama bizlerde istemeyiz oğlumuz dayak yesin.kesinliklşe uzman yardımı alın 3 gün ara verince ne olcak 4.gün tekrar yapar

kadının çocuğu 3. sınıfta arkadaşlar, hortlatmayın şunları :KK67:

Back
X