E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
sagol canim evde kitap okuyoruz ,oda bana okuyo resimlerine bakip benim okuduklarimdan aklinda kaldigi sekilde,muzik bizde yapiyoruz sarki soyluyoruz boyama zaten var ,legolardan sekillerde yapiyoruz,benim aradigim daha degisik seyler,kreste daha degisik seyler yapildigini gordum bununla ilgili hangi kitap evinden yararlanabilirim isim verebilirmisin,mesela bi yerde okumustum 3-4 yasindaki cocugun psikomotor gelisimi ile ilgili ,mesela bu yasta ustuste 10 kupu koyabilirim,iki ayagimla ileri ziplayabilirim,tek ayak ustunde durabilirim gibi,bunlarida takip etmek uygulatmak istiyorum mesela
merhabalarrrr kıslar bende çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum (lise) 2yıllık.kısa bi deneyimim var....malesef üniv eğitimime bu bölümde devam edemedim....şuan kamu yönetimi okuyorum hedefim amacım kesinlikle bi anaokulu açmak....
evet buyrun benim...
yurtdisinda 3 sene anasinif ögretmenligi yaptim simdi ise memleketime geri dönüs yaptim maglsesef suan calismiyorum cünki yasadigim sehirde ana sinifi yok.:-((
a.s.mrh sevgili öğretmenlerim istedimki bizimde bir paylaşım alanımız olsun.ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve ablamın kreşinde mesul müdür olarak çalışıyorum.çocuklar bizim her şeyimiz onlar için daha verimli olabilmek için önerilerimizi,sorunlarımızı burada paylaşalım.çeşitli aktivitelerde birbirimizden yardım alalım.tüm anasınıfı öğretmenlerimi buraya bekliyorum sevgiyle kalın.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?