Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazdırdım ama çok tedirginim 4 yaş erkenmi sizce anasınıfı için???2007 mart doğumlu benim oğlum.
durumun elveriyorsa gönder bence çok faydası olur inşallah..
yok canım topu topu 4 saat zaten ..tabi seneye göndermen yerinde de fakat devlet anaokulu küçükken alıyor mu ya?bizim burdaki almadı..eğer çocuğun oynucak arkadaşı varsa benim gibi yalnız değilseniz sık sık insanlarla haşir neşir olan bi çocuksa seneye yaşında gönder.ama bizim kimsemiz yok tanıdık yok gelen giden yok babamızın çalışma saatleri geç ve sık..sonra ne apartman ne de hani şöyle aynı sokakta oynayacağı arkadaşı da yok.. diğer çocuklarla tek etkileşim yeri parkk.işim elverecek de parka çıkarcam o zaman başkalarını görüyor çocuk..bu nedenle ben 4 yaşında da gitsin istedim fakat almıyorlarmışş..böyle durum yoksa şanslı demek![]()
hahaa annemi aklıma getirdin kıyamıyor ya "kızım yazdırma ya çok küçükkk ezilir itilir kakılır orada"" ya anne diyorum bu kız inşallah seneye 1. sınıf olacak neyi küçük?devlet anaokulu ama anasınıfında sabahçı öğlenci sınıfları var..sabah kahvaltı öğle yemek varmış çorba makarna türü...bir de benim kız sabahları erken kalkarsa çok mızmız olur yemek yediremezsin ya orada da yemez aç beklerse?işte aklıma bir de o takıldı
2600 tl ye gelince canım konuştuğum bayan branş derslerişne tiyatro vs ye vermiş çocuğunu ben göndermicem dedim ama herkes gidince "mecburen yolluyorsun" lafı ilgimi çekti gitsin isterse kızım tek gitmeyen olsun zorla mı?zoraki yazarlar mı sence?
öncelikle bir anasınıfı öğretmenı olarak sunu soylıyım öğretmenlerı cok ıyı arastırın .sabahcı gruplar her zaman azdır öğlencı gruplar cok kalabalık oluyo. ayrıca anasınıflarında bırıncı sınıf gıbı özellıkle gırıs saatleırnde bes dk on dk gec kalmıssın cok önemlı degıl okula geldıklerı zaman genellıkle 45-50 dk oyun saatlerı oluyor. bence sabah daha rahat oluyo cocuklarda öğlen zaten yorgun gelıyorlar aksama kadar ıyıce bıtıyolar. sabahcıda acılana kadar bı yarım saat falaln gecıyo ıkısınınde var derdı :) ama ben olsaydım sabahcı verırdım öğleden sonra uykusunada oyunada dersınede herseye vakıt kalıyor. aKızlar sizden başka sorup danışacak kimsem yok o yüzden size sorayım canlarım benim
Kızım 5 yaşında anasınıfına yazdıracağız inşallah..Sabah 8-12 öğle 1 -5 arası...Bu konuda hiç bir bilgim yok sizce sabahçı mı öğlenci mi daha iyi olur?..
Erken kalkma da problem olmaz kızım için 8 civarında uyanır bir saat erkene alırız..Ama bir de saatleri ileri alma durumu var...Acaba yetişemez miyiz?15 dk yürüme mesafesinde okul sabah zorlanır mıyız kışın özellikle??Hani sabahçı olsun istiyorum çünkü 1. sınıfta zorluk çekmez bir de öğlen gelince yine öğlen uykularından geri kalmaz....Hastaneye ya da biyere gitsek öğleden sonra rahatça gideriz diyorum..Öğlenci olsa daha mı rahat ederiz?
Bir de anasınıfları masraflı mı?Bir bayanla konuştum bir sene içinde 2600 tl harcamışız diyor aylık 85 yada 100 tl zaten verilecek.hadi arada kitap falan ama o kadar çok fazla..branş dersleri varmış ama ben yollamayı düşünmüyorum maddiyattan dolayı.Kimileriş diyor;"yollama bence ne gerek var çook masraflı diye"...Ama ben alışsın ortamı bilsin 1.sınıfta zorlanmasın istiyorum bir de hiç arkadaşı yok yalnız büyüdü..Paylaşmayı oyun oynamayı yenilemeyi de öğrensin.Yenilmeyi hiç hazmedemi,yor geçen bir çocukla parkta yarış yaparken yenildim diye kendini yerlere atıp ağlayınca millet bişi oldu sandı ya...
Cevaplarınıza çok ihtiyacım var eşim hemen yarın kaydettir diyor ben bilgi alışverişinde bulunmadan kayıt ettirmek istemedim...
Ben yazdırdım ama çok tedirginim 4 yaş erkenmi sizce anasınıfı için???2007 mart doğumlu benim oğlum.
kırtasiye masrafını ne zaman aldılart kayıot anında mı?kayıt parası dışında yani?
ev hanımıysan cok kucuk bı yas yazdırmak ıcın bence ama yollamak zorundayım dıyosan sorun yok.
anaokulu yaşı 6 sanıyorum...kreşe gönderebilirsin ya da imkan dahilinde değilse anaokulu için çok erken birebir ilgilenilmez ,anaokulunda ihtiyaçlarını kendi başına yapıyorlar yazık...
katılıyorum birde biz oğlumu yazdırmaya gittiğimizde müdür yardımcısı kaçlı dedi 2006 lı dedim tamam tutuyor yaşı dedi yani yaşa göre yapıyorlar sanırım kaydı benim tanıdığın anasınıfı öğretmeni olan bir ablam var onunla konuştum geçenlerde oda önceliği 6 yaş gurubuna veriyoruz dedi
hayır canım buyıl için yazdırdım ben bu dönem gidicek yani geçen yıl gitmedisizin çocuğunuz 2006 lı ve geçen dönem anaokuluna gitti öylemi? bu dönem ne yapacaksınız peki gene mi anaokulu?
benim oğlumda 2006 lı geçen dönem kreşe gitti bu dönem anaokulu normalde ben kreşin anasınıfına göndereceğim.
canım ben araştırdım bizim yakınımızdaki okul bu sene 2007lileri almıyormuş. komşumun kızı da 2007li.yazmamışlar.meb.2 sene üst üste uygun görmüyor demişler.ben de yazdırmadığım için vicdan yapıyordum ki zaten kabul etmeyeceklermiş. bu arada izmirdeyim.siz neredesiniz?şehire göre değişiyor herhalde.aydında yazdıranlar olmuş....