Anasınıfına başlayan kızım sabahçı oldu:(

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.995
13.959
448
Ankara
birşeye çok heveslenirsem olmuyor zaten. büyük kızım öğlenci küçükde öyle olur sanıyordum ne bileyim bugün öğrendik ki sabahçı yapmışlar nasıl yapacağım bilmiyorum. müdürle konuştum değiştirmeyi kabul etmedi. bu senemiz zor geçecek sanırım:( eşim yurtdışında görevli. ne hayallerim vardı. kızların ikisi de okulda olurdu öğleden sonraları. sürücü kursuna gidecektim ve başka bir kaç kursa daha:( ne yapalım kısmet değilmiş. acaba müdürle bir kez daha konuşmak istesem antipatik olur muyum?

birşeye çok heveslenirsem olmuyor zaten. büyük kızım öğlenci küçükde öyle olur sanıyordum ne bileyim bugün öğrendik ki sabahçı yapmışlar nasıl yapacağım bilmiyorum. müdürle konuştum değiştirmeyi kabul etmedi. bu senemiz zor geçecek sanırım:( eşim yurtdışında görevli. ne hayallerim vardı. kızların ikisi de okulda olurdu öğleden sonraları. sürücü kursuna gidecektim ve başka bir kaç kursa daha:( ne yapalım kısmet değilmiş. acaba müdürle bir kez daha konuşmak istesem antipatik olur muyum?

Kursa kayıt yaptırdığınızı, cocugunuza o saatte kimsenin bakamayacağını vs söyleseniz yine de kabul etmez mi?

şunu söylicekler size..

eğer öğlenci olan öğrencilerinden kaydını alan, iptal ettiren, okula uyum sağlayaman biri olur ise onun yerine alırıs dencek böyle diyolar savıyolar başlarından..

onu kayıt ettirirken halletmeniz lazımdı..
Konuşun bence ne kaybettircekki
bazen gerçekden uyum sağlayaman yada gitmek isteyemeyn çocuklar olabilio haber versinler size böle bişi olursa

Ben de geçen sene sabahçıydım ama lisede tabi.Aslında sabahçılık çok güzel.Öğleden sonra bütün zaman kızınıza kalır.Fakat düzeninize göre zor olacağa benziyor.Okullar genelde bu konuda inatçı oluyor."Sizinkini değiştiririsek herkes ister.Düzen bozulur."Anlayış budur genelde.Bizim de başımıza geldi ordan biliyorum.Şöyle bir şey olabilir.Sabahçı olmak isteyen bir tanıdık filan bulabilirseniz çapraz değişim olur aslında.Sizin kızınız öğlenci onlarınn çocugu sabahçı gibi.

Son düzenleme:
İki kardeş olarak ikisinin de öglenci olması gerekli oldugunu,eşinizin yurtdısında calıstıgını,sizin de öglenleri işiniz oldugunu , eger cocugunuz sabahcı olursa bakacak kımsenın olmadıgını anlatın.. Elimden birşey gelmıyor cocuga kim bakacak sabahcı olursa deyin.

bugün ana okulları açıldı benim oğlumda sabahçı yapmışlar konuşmaya gittim müdürün tepesi atmış herkes öğlenci olmak istiyormuş kabul etmedi

telefonda halletmek istedim müdüre telefonla ulaşamadım. yarına kaldı artık ama umudum yok sanırım alışmaya çalışmalıyım küçücük bir umudum var inşallah yarın kabul eder öğretmen:(

neden bu kadar bunu sorun haline getirdiniz anlamadım sabahçı öğrenciler daha başarılı oluyor ben kızımı her zman sabahçı yapacağım sabahı uyuyarak geçiricek akşam evin kargaşası bence okulların tümü sabah olmalı gelir öğlen uykusuna yatar bence sabahçı iyidir öğretmeninin nerde eğitim aldığını araştırdınızmı?

Son düzenleme:
Benim oğlumda sabahçı oldu, bende öğlenci olması için uğraş verdim aynı gerekçelerle geri püskürtüldüm, gerçekten herkes öğlenci olsun diye müdüre koşuyor, kura çekiliyor ama kayırılanda olduğunu iddia ediyorlar. Benimde planlarım vardı kendimle ilgili bu konuda çalışan bayanların, hastalığı olanların, şehit ve gazi yakınlarının çocuklarına öncelik tanıyorlarmış.

MEB in hatası ilkokullar 1. sınıftan 4. sınıfa kadar öğlenci olacak diyor ama anasınıfına giden çocuğa sabahçı-öğlenci sınıf açtırıyorlar, çok saçma. Bu hafta oryantasyon ve sabahçı gruptaki öğrencilerin uyumu daha zor olacak bence. Uykudan ayılamayacak, agresif olacak...

benim büyük kızlarımda öğlenci olduğu için küçük kızımda öğlenci olsun istiyordum öyle de oldu bugün sınıfları belli oldu kızım öğlenci ama bizde 2. dönem değişecek.yani bu dönem öğlenci olanlar 2. dönem sabah gidecekler haksızlık olmasın diye böyle yapıyorlar:31:

Back
X