Anasınıfına Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyzgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyzgi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
17
8
8
35
Ankara Haymana Ataköy İlkokulunda görev yapan bir öğretmenim. Okulumuz gerçekten imkanları kısıtlı olan bir köy okulu. Bir anasınıfımız var fakat çok fazla eksiğimiz var, oyuncağımız hiç yok. Elimizde geldiğince tamamlamaya çalışıyoruz amabizim de gücümüz çok fazla yeterli olmuyor. Öncelikle oyuncak olmak üzere her türlü yardıma açığız. Gelin miniklerimizin yüzünü hep birlikte güldürelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
E eyzgi hanım,
güvenliğiniz ve site kuralları gereği iletişim bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Bir ihtiyaç listesi yayınlayabilirseniz yardım etmek isteyenler asıl gerekli olan şeyleri göndermeye çalışırlar.

Anasınıfına uygun her türlü oyuncak ve kırtasiye malzemesine ihtiyacımız var. İlginize çok teşekkür ederiz.

size yardımda bulunmak istiyorum ancak bi ay sonra yapabilirim şuan hiç bütçem yok ... Rabbim yolunuzu açık eylesin öğrencileriniz için uğraşmanız gerçekten çok güzel...
İlgilenmeniz bile bizim için yeterli. Amacımız mümkün olduğu kadar sesimizi duyurmak. Çok teşekkür ederim.

İlgilenmeniz bile bizim için yeterli. Amacımız mümkün olduğu kadar sesimizi duyurmak. Çok teşekkür ederim.
ne demek bende teşekkür ederim . birsilgibirkalem sitesine girip bu talep ettiklerinizi oradan da isteyebilirsiniz daha önce biz bi okula yardımda bulunmuştuk

Back
X