Tüp Bebek Merkezleri anatolıa- bulent hocayla yola devam...

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar 3 tedavıme bugun baslıyorum dun anatoladaydım bulent beyle amelıyatımdan 1 ay sonra yıne gorustuk muayene ettı anlattı, güldürdü ümit ve güven verdi bana... her zamankı gıbı yıne gülümseyerek ve umutla cıktım odasından ...bu kez sansın daha yüksek dedı tuplerını aldık yapısıklıklar temızlendı dedi rabbımın ıznınden baska bır sey kalmadı... inşallah bu kez bambaşka duygularla başladığım tedavım mutlu son la bıter ve hamileyımmmm diye müjdelerim sizlere hepımıze kolay gelsin!!!!!!!!

hayırlı olsun canım.. fiyat olarak ne kadar tutuyo işlemin? daha önceki denemeler de aynı yerde miydi?

hayırlı olsun canım.. fiyat olarak ne kadar tutuyo işlemin? daha önceki denemeler de aynı yerde miydi?

evet canım dıger 2 denememde aynı yerde aynı hoca ıle ıdı fıyat 3400 olacak 2 denemede gebelık oldu ama gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum ınsallah bu kez bebıslerım benı bırakmayacak...

evet canım dıger 2 denememde aynı yerde aynı hoca ıle ıdı fıyat 3400 olacak 2 denemede gebelık oldu ama gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum ınsallah bu kez bebıslerım benı bırakmayacak...

tekrar hayırlı olsun..inşallah olumlu sonuç alırsın.. tercih yaparken nelere dikkat ettiniz merkezle ilgili. ilaçlar hariç fiyat bu galiba.. ben maya ile görüştüm. aslında karrar verdik ama insan emin olamıyor. bi de henüz hiç gitmedim başka şehirde olunca sadece tel ile görüştüm. hepimizin hakkında hayırlısı..

tekrar hayırlı olsun..inşallah olumlu sonuç alırsın.. tercih yaparken nelere dikkat ettiniz merkezle ilgili. ilaçlar hariç fiyat bu galiba.. ben maya ile görüştüm. aslında karrar verdik ama insan emin olamıyor. bi de henüz hiç gitmedim başka şehirde olunca sadece tel ile görüştüm. hepimizin hakkında hayırlısı..
canım benı bulundugum ıldekı dr um bu merkeze gönderdi memnun kaldıgım için değiştirmedim ayrıca benım 1 yılda 2 laparoskopım oldu bu süre içinde durumumu bılen tek dr un takıbınde olmak daha dogru dıye dusundum evet bu fıyat ılac harıc benım devlet yardımım bıttı rabbım hepımızın yuzunu guldursun

Back
X