anatolıa gıdenler burda bulusalım

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
arkadaslar harkes farklı topıcler acıyor ve takıp etmemız zor oluyor oraya gıdenler gıtmeyı dusunenler gelın burda yazısalım hangı doktora gıttıgımızı ve yasımızı yazalım arkadaslar bırbırımızı burda takıp edelım ve ıyı kotu tecrube yasıyanlarda bızlerı bılgılendırsın sımdıden tesekkur

ben 22 yasındayım hakan beye gıtcem 2.denemem allah ızın verırse bayramdan sonra yapcam ınsallah sonucuda ıstedıgım gıbı olur:CüvCüv:

sarolcum bende anatolıaya gıdıyorum 2 denemem ılkı eylul ayındaydı olmadı sımdı sonlara yaklastık benım dr um bulent bey cok memnunum hastanedende memnun kaldım ınanılmaz hasta potansıyellerı var cevre hatta uzak ıllerden gelen cok fazla hakkımızda hayırlısı onlar aracı vesıle allahın ıznı olunca zamanı gelınce oluyor

arkadaşlar bende anatolia ya giitmeyi düşünüyorum ayın 23de başka bir merkezde yumurtam toplandı yumurtaların içi boş dendi yardımcı olun anatolia ya gideyim mi bide fiyatları ne saglık güvencem yokk lütfen yardım edin şimdiden tşk

arkadaşlar bende anatolia ya giitmeyi düşünüyorum ayın 23de başka bir merkezde yumurtam toplandı yumurtaların içi boş dendi yardımcı olun anatolia ya gideyim mi bide fiyatları ne saglık güvencem yokk lütfen yardım edin şimdiden tşk
canım fıyat 4. 250 fakat gonderen dr a gore 3.500 a kadar dusuyolar ben orada 2 tedavımı oluyorum memnunum tavsıye ederım bıraz yogun ama ılgı guzel

benim iki tüp bebek denemem de orada oldu biri tutmadı diğeri tuttu o da oradaki doktorun yanlış tedavisi yüzünden maalesef düştü daha sonra tekrar bu sefer kendiliğinden hamile kaldım ancak ben o doktora gitmeye devam ettim ve yine aynı yanlış tedavi uygulandığından dolayı yine düştü daha sonra doktorumu değiştirdim ve Allaha şükür şimdi onbuçuk aylık bir kızım var bahsettiğim doktor da bülent beydir konu başlığını görünce yazmadan edemedim bilginize benim çok ahımı aldı

benim iki tüp bebek denemem de orada oldu biri tutmadı diğeri tuttu o da oradaki doktorun yanlış tedavisi yüzünden maalesef düştü daha sonra tekrar bu sefer kendiliğinden hamile kaldım ancak ben o doktora gitmeye devam ettim ve yine aynı yanlış tedavi uygulandığından dolayı yine düştü daha sonra doktorumu değiştirdim ve Allaha şükür şimdi onbuçuk aylık bir kızım var bahsettiğim doktor da bülent beydir konu başlığını görünce yazmadan edemedim bilginize benim çok ahımı aldı

canım nasıl kendiliğinden hamile kaldın senin proplemin neydi yazarmısın lütven

canım bana laparoskobi yapıldı bu operasyon sonucunda hamile kaldım tüplerimin biri açık biri kapalı ancak laparoskobi sonrasında hamile kalabiliyorum bir de kan pıhtılaşması var onu da bebek aspirini sayesinde hallettik sen de ankaradaymışsın istersen doktorumun ismini yazabilirim süper bir doktor gerçekten:))

ben anotolia da hakan beyle tedawiye başlıyorum arkadaşlar.ocak birde start alıyorum.izlenimlerimi edindikçe yazarım.innnşalllah olumlu haberlerle geri dönerim.

canım merhaba bende anatolyaya gidiyorum.hakan bey benim dr um.3. tüpüme başlicam ve merkezi değiştirmeyi düşünüyorum.yanlış tedaviden kastını öğrenebilir miyim?öptüma.s.

canım 2 side negatifse neden anotoliada dewam etmeyitercih ettin acaba.sendeki sorun neydi.tüp mü yaptrdn mikro mu?doktorun hakan beymiydi?olmamasının sebebei neymiş ne dediler?....ayyy sorularımla delirttim seni dimi...:))kusura bakma canım.

canım 2 side negatifse neden anotoliada dewam etmeyitercih ettin acaba.sendeki sorun neydi.tüp mü yaptrdn mikro mu?doktorun hakan beymiydi?olmamasının sebebei neymiş ne dediler?....ayyy sorularımla delirttim seni dimi...:))kusura bakma canım.

canım bizdeki problem genetik.eşimde 13.14. koromozom translokasyonu var.genelde genetik sorun olup olmadığına birkaç tüp bebek tedavisinden sonra bakıyorlar.hakan beye gittik biz ve tüpe başlamadan genetik test de yaptırmamızı önerdi.ayrıca labaratuvarlarıda gayet iyi bu yüzden tekrar onları tercih edecem galiba.biraz ilgisizler oda yoğun olduklarından herhalde.birde 3. olacağı için daha uygun olacak fiyat olarak.merkez olarak bir alternatifim daha var oda genart.orada ilk olacağı için herşeye sıfırdan başlicaz oda işime gelmiyo.maddi olarakda biraz yıprandık takdir edersinki.merkez değiştirmeye cesaret edemiyorum.negatif olmasının sebebi genetik sorundan dolayı.diğer arkadaşlara göre bizim işimiz biraz daha zor.%20 gebe kalma şansım genetik sorundan dolayı.bu arada micro oldu.a.s.

xolix06 sende yeni başlıyorsun galiba hakkında hayırlısı olsun canım.ilk mi olacak senin?sizde sorun neydi?öptüm

xolix06 sende yeni başlıyorsun galiba hakkında hayırlısı olsun canım.ilk mi olacak senin?sizde sorun neydi?öptüm

canımmmm.allah kolaylık versin.inşallah olur allahın izniyle.yüzde yirmi az bi rakam değil.sonuçta normal bi çiftin normal bi cinselliklede hamilelik olasılığı yüzde yirmibeş.dua edicem senin için..
bende anatoliadayım pazartesi.ilk micro.eşimde sperm morfolojik sorun.genetik bişi bakmadık bilmioz.üç yıldır olmuo bebiş.bende yüzeyde bişi yok.ama rahim filmi falan çektrmedm.bilemem.maddi açıdan zor haklısın.bizde 4 bin kredi çektik.allah sonumuzu hayretsin inşallah...

Back
X