Tüp Bebek Merkezleri anatolıaya ocak ayında gıdenler

sarolcum dün toplandı yumurtalarım.cumada transfer var.doktorum hakan bey ewet.ama kendisini sadece ilk muayenede gördüm.onun dışında tüm ultrasonları ve yumurta toplamayı mehtap hanım yaptı.dediğin gibi benim içinde önemli olan sonuç.inşallah iyi sonuçlar alırız.sen sonucunu nezaman alıcaksın?birde birşey sorucam transfer hakkında bilgi verirmisin?zorlandın mı?

sıkısık gırdıgınden dolayı bıraz zor oluyor ama canım 5 dk bıle surmuyor hayırlısıyla gecer ınsallah kac yumurtan toplandı bugun bellı olmustur kacı olgun canım

peki acı oluyor mu canım?10 yum toplanmıştı.8 i sağlam çıkmış.5 i döllenmiş şimdiye kadar canım.inşallah dayanırlar cumaya kadar.senin kaç taneydi ?haberleşmeye dewam edelim...

acı olmuyor canım benım 11 toplandı 10 olgun 6 sı dollendı 3 u transfer oldu ınsallah canım hatta dondurucuyada koyarlar ınsallah

Anatolia hakkında biraz bilgi alabilir miyim arkadaşlar, buarada transferleriniz olduysa şimdiden hayırlı olsun bebişleriniz... Tutunmuşlardır inşallah...
Hakan bey mi Bülent bey mi, birinci sorum?
Ayrıca bu işlemler ne kadar zaman sürüyor?
Bir de ücret ne Anatolia'da? Onlar rapor alıyorlar mı?

sarolcum benim ewim zaten anatoliya çok yakın.ankaralıyım ben.bende 4.100 verdim.sarolcum benim 4 tane kaldı.az bölünmüşler.biri 2 ikisi 3 biri 4 hücreli.canım seninkiler kaç hücreliydi.yarın transferim var canım.var mı bana bi tawsiyen?sen nezaman sonuç alıcaksın?

dur bakalım.kan gelipte hamile olan var.okumuştum burda.kaçıncı günün ki bugün.bence test gününe kadar umudunu kesme yda hemen test yaptır.olmazsada üzülme seni çok iyi anlıyorum...ne desm boş...umudunu yitirme..

9.gunum takmıyom kafaya banane artık yarın yaptırcam aglamıyacam
ılkınde cok agladım ama aglamıyacam adet kokum gıbı kokuyor bılıyom olmadı ınsallah senden hayırlı haber alırız kolay gelsın sana

selam arkadaşlar sarol bencede kafana takma ama hamilede olabilirsin benim arkadaşım adet oldum tutmadı demişti hamile olduğunu öğrendi allahtan ümit kesilmez bende antolia hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım şimdi lucrin iğnesine bugün başladım ama kendim yapamıyorum iğneleri korkuyorum siz nasıl yapmıştınız yada yaptırdınızmı ben yaptırdım ve ilk tüp bebk denemem bana yardım edin nolur korkuyorum .....

dur bakalım.kan gelipte hamile olan var.okumuştum burda.kaçıncı günün ki bugün.bence test gününe kadar umudunu kesme yda hemen test yaptır.olmazsada üzülme seni çok iyi anlıyorum...ne desm boş...umudunu yitirme..
--------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar sarol bencede kafana takma ama hamilede olabilirsin benim arkadaşım adet oldum tutmadı demişti hamile olduğunu öğrendi allahtan ümit kesilmez bende antolia hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım şimdi lucrin iğnesine bugün başladım ama kendim yapamıyorum iğneleri korkuyorum siz nasıl yapmıştınız yada yaptırdınızmı ben yaptırdım ve ilk tüp bebk denemem bana yardım edin nolur korkuyorum .....

sarolcum senden haber alamadım bidaa.şuan nasılsın birdaha denedinmi?ses ver kardişcim.buarada benim sonuçta negatif idi .şimdi ikinci denemedeyim.

slm kızlar bende anatolida tedavı göruyorum benımde dr hakan bey ALLAH İZİN VERİRSE cumartesi yumurtalar toplanacak su anad anatolıda tedavı goren varmı gıdıp gelen

kızlar merhaba... ben diyarbakırda oturuyorum.. iş için buradayız.. daha önce yumurta takibi ve aşılama denedik olmadı.. şimdi tüp bebek denenecek sanırım.. burada tedavi gördüğüm hastanede tüp bebek için ankara ya da istanbula sevk edildiği söylendi... ankarada anatolia'ya sevk ediliyormuş... ben ankaralı olduğum için tabii işime gelir.. ama bu topikteki bazı yorumları okuyunca kafam bayağı karıştı... yorumlardan ilgi ve alakanın pek iyi olmadığını çıkardım... ayrıca doktorla pek iletişim kuramamak da pek hoş değil.. bunlar beni korkuttu... bir de benim bir başka problemim daha var... rahim ağzım normalden küçükmüş ve rahmim gerideymiş.. o nedenle hsg çekimim çok olaylı geçti.. ve bu nedenle de aşılama sırasında bana genele anestezi yaptılar... şimdi yumurta toplama ve transfer olayında acayip korkuyorum.. hsg ve aşılamada bile kısa devre yaptığım için açıkçası özellikle yumurta toplama beni çok korkutuyor.. internette siteleri karıştırdığımda isteğe bağlı genel anestesiden bahsediliyordu... acaba yumurta toplama esnasında genel anestezi alan oldu mu anatolia'da?? hsg sırasında ve aşılamada burada bana genel anestezi yapana kadar canıma okudular.. boşu boşuna eziyet çektim.. üstelik doktorların çalışmalarını da engelliyorum .. acaba hastanın talebine bağlı genel anestezi kabul ediyorlar mı?? hem yumurta toplamada hem transferde?? bu bilgi benim için çok nemli arkadaşlar.. duruma göre B planına geçip ankaralı olduğum ve ankarada yanında kalacak ailem olduğu halde istanbuldaki hastaneyi tercih edebilirim... öffff.. ne zor işler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de Anatolia ya gidenlerdenim.. 16 mayıs ta ilaçlara başlıyorum. İlk denemem olucak hayırlısıyla. Şimdilik rahat gibiyim ama tedavi başladıktan sonra noluruz bilmem:teselli: İnşaallah hepimiz iyi sonuçlar alırız orda..

kızlar merhaba... ben diyarbakırda oturuyorum.. iş için buradayız.. daha önce yumurta takibi ve aşılama denedik olmadı.. şimdi tüp bebek denenecek sanırım.. burada tedavi gördüğüm hastanede tüp bebek için ankara ya da istanbula sevk edildiği söylendi... ankarada anatolia'ya sevk ediliyormuş... ben ankaralı olduğum için tabii işime gelir.. ama bu topikteki bazı yorumları okuyunca kafam bayağı karıştı... yorumlardan ilgi ve alakanın pek iyi olmadığını çıkardım... ayrıca doktorla pek iletişim kuramamak da pek hoş değil.. bunlar beni korkuttu... bir de benim bir başka problemim daha var... rahim ağzım normalden küçükmüş ve rahmim gerideymiş.. o nedenle hsg çekimim çok olaylı geçti.. ve bu nedenle de aşılama sırasında bana genele anestezi yaptılar... şimdi yumurta toplama ve transfer olayında acayip korkuyorum.. hsg ve aşılamada bile kısa devre yaptığım için açıkçası özellikle yumurta toplama beni çok korkutuyor.. internette siteleri karıştırdığımda isteğe bağlı genel anestesiden bahsediliyordu... acaba yumurta toplama esnasında genel anestezi alan oldu mu anatolia'da?? hsg sırasında ve aşılamada burada bana genel anestezi yapana kadar canıma okudular.. boşu boşuna eziyet çektim.. üstelik doktorların çalışmalarını da engelliyorum .. acaba hastanın talebine bağlı genel anestezi kabul ediyorlar mı?? hem yumurta toplamada hem transferde?? bu bilgi benim için çok nemli arkadaşlar.. duruma göre B planına geçip ankaralı olduğum ve ankarada yanında kalacak ailem olduğu halde istanbuldaki hastaneyi tercih edebilirim... öffff.. ne zor işler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba, ben 3 denememide Anatoliada Prof. dr. Hakan Yaralıyla yaptım. 3.denemem pozitif merkezden ve doktorumdan çok memnunum. gebelik takiplerimide yine hakan hoca yapıyor çok ilgili ve alakalı. Ne zaman istesem doktorumada ulaşabiliyorum.Bence memnun olup olmamak kişiden kişiye değişiyor. Yumurta toplama işlemi genel anestezi altında yapılıyor. Transferde ise isteğe bağlı olarak yaptırıp yaptırmamak sana bağlı. Tedavi sürecinin güzel sonuçlanması dileğiyle.

Back
X