• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Andipresan acil

INCIMERCAN8620

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2024
225
19
18
39
Arkadaşlar yardımınızı ihtiyacım var 10 gündür sulunex xr 75 mg kullanıyorum şimdi 150 mg geçicem ama çok korkuyom aşırı heycan titreme çarpıntım var korkudan ilacı yükseltcem bişey Olurmu korkusu ne olur bişeyler yazın

Hiç korkma efexor doz yükseltmede pek sorun olmuyor 75 e zaten alışmışsındır enerji verir sana doz artınca kullandım biliyorum

Malesef niloya bu takıntımı yenemiyorum inşallah biran önce fayda görürüm zaten paxseradan geçiş yaptığım sulunex xr 75 kullandım 10 gün 3 gündürde 150 mg olarak alıyorum efexsorun muadiliymiş
O takıntı biter başkası başlar bu hastalık maalesef öyle birçok hastalığa taktım ben onlar bitti psikolojik hastalıklara taktım şuan nabız takıntım hâlâ bile geçmedi akıllı saatimden gün içinde nabzima bakarım oksimetre ile ölçüm yaparım doktor bişey yok dedi 2 ay önce ama elde değil işte panik yapınca 160 lara çıkıyor bir de şizofren olma korkusu var bipolar olma korkusu delirme korkusu hangi birini sayayım ilacını iç elimizden gelen bu

O takıntı biter başkası başlar bu hastalık maalesef öyle birçok hastalığa taktım ben onlar bitti psikolojik hastalıklara taktım şuan nabız takıntım hâlâ bile geçmedi akıllı saatimden gün içinde nabzima bakarım oksimetre ile ölçüm yaparım doktor bişey yok dedi 2 ay önce ama elde değil işte panik yapınca 160 lara çıkıyor bir de şizofren olma korkusu var bipolar olma korkusu delirme korkusu hangi birini sayayım ilacını iç elimizden gelen bu
Bende de var ilaç takıntısı aşırı derecede bide ben yerimde duramıyorum atak halinde kafayı yipcekmiş gibi oluyorum belki gün boyu nabzımı yüksek olduğu oluyormu senin canım

Bu arada ne kullanıyorsun sen ilaç Nezamandır kullanıyorsun sakinleştirici falan alıyormuşum ben bu ara hergün malesef Zanax içmek zorunda kalıyorum çünkü baş edemiyorum bide kızım ana okuluna başlıycak evden çıkamıyorum nasıl yapcam bilmiyorum oysaki bir senedir nekadarda iyiydim

Bu arada ne kullanıyorsun sen ilaç Nezamandır kullanıyorsun sakinleştirici falan alıyormuşum ben bu ara hergün malesef Zanax içmek zorunda kalıyorum çünkü baş edemiyorum bide kızım ana okuluna başlıycak evden çıkamıyorum nasıl yapcam bilmiyorum oysaki bir senedir nekadarda iyiydim
Tranko alıyorum arada zanax da alıyorum paxera 10 du 20 ye çıktık ama hâlâ etkisini görmüyorum nabzım çıkıyor tabi özellikle sabahları hemen tranko alıyorum

Peki yenimi başladın ilaca ben Paxsera 40 mg kullanıyordum 1 sene beni çok iyi yaptı sonra 2 ay önce bi atak geçirdim ondan sonra toparlayamadım. İlacım değişti işte 2 ay dayandım doktora gitmemek için geçer diye bekledim ama olmadı

Tranko alıyorum arada zanax da alıyorum paxera 10 du 20 ye çıktık ama hâlâ etkisini görmüyorum nabzım çıkıyor tabi özellikle sabahları hemen tranko alıyorum
Ben işte bu ara yaklaşık 1 aydır hergün alıyorum Zanax çünkü ilaç değişikliğinden heralde ataklar dahada arttı bugün yeni ilaca geçişimin 12. Günü

Back
X