• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Android guncelleme?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Yanlis yerdeyim farkindayim ama acil bir sorum var
simdi ben samsung galaxy s duos kullaniyorum, dunden beri yazilim guncellemesi diye bir sey yaziyor yukliyim mi yuklemiyim mi karar veremedim, guncellersem telefondaki her sey silinir mi? Silinirse nasil yedeklerim?

(soyle yaziyor, onceki guncelleme paketi indirildi. Guncelleme simdi yuklensin mi? (Kurulum proseduru sirasinda cihaz kullanilamaz acil aramalar dahi yapilamaz))
sonra diye bir secenek var bi de dunden beri erteliyorum, yardim lutfenn:26:

simdi ben samsung galaxy s duos kullaniyorum, dunden beri yazilim guncellemesi diye bir sey yaziyor yukliyim mi yuklemiyim mi karar veremedim, guncellersem telefondaki her sey silinir mi? Silinirse nasil yedeklerim?

(soyle yaziyor, onceki guncelleme paketi indirildi. Guncelleme simdi yuklensin mi? (Kurulum proseduru sirasinda cihaz kullanilamaz acil aramalar dahi yapilamaz))

ben o tecrübeyi farklı bi telefonda yaşadım güncelleme yapıyım belki daha güzel olur dedim telefonun menüsü filan herşeyi gitti mesajları bile bulamıyodum sonra zar zor ayarları buldum da telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi ama bütün yüklemelerim gmail kaydım vs heps gitti bence hiç güncelleme yapma

ben o tecrübeyi farklı bi telefonda yaşadım güncelleme yapıyım belki daha güzel olur dedim telefonun menüsü filan herşeyi gitti mesajları bile bulamıyodum sonra zar zor ayarları buldum da telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi ama bütün yüklemelerim gmail kaydım vs heps gitti bence hiç güncelleme yapma
Ayy hadi ya kotu olmus.
ama surekli hatirlatip duruyor :/

Güncelle telefonunu dosya kaybi yasamazsin. O guncelleme telefonunun android surumunu yukselticek ve telefonuna ek ozelliklerler katacak. Korkma guncelle ;)

Güncellemede telefonunuzdan hiç birşey silinmez aksine yeni güncelleme ile daha kullanılabilir ve geliştirmelerin yüklendiği duruma gelir. İyidir iyi yükleyiniz :18:

Back
X