androjen hormonlarım yüksek

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
hocam merhaba 3.5 yıldır hiç korunmadığım halde gebe kalamıyorum herşey normal sadece androjen hormonlarım yüksek fakat adetim yumurtlamam her bi şeyim normal eşimde hiç sorun yok benim doğal yolla gebe kalma şansım hiçmi yok.
androjen hormonların yüksekliği gebeliğe engelmidir.

selam bu hormon değerinizi düşürmek için kullanabileceğiniz ilaçlar var. doktorunuz tarafından size kullanım şekli anlatılmalı ve takibe alınmalısınız.

hocam tekrardan merhaba tedavime biraz ara vermek zorunda kalmıştım ama bi kaç aya kadar kaldığım yerden devam edeceğim.
benim androjen hormonlarım yüksek kaliteli yumurtam oluşuyor 28 günlük periyotlarla adette oluyorum eşimdede sorun yok böbreküstü bezinden kaynaklanıyor denilmişti fakat mr sonucum normal çıktı.
şimdi androjen hormonlarım için ilaç kullanıp bu hormonların değeri düşerse gebe kalmam mümkünmüdür?
yani doğal yolla olur dimi benim şuan tek sorunum bu bu sorunuda ortadan kaldırınca gebe kalmam kolaylaşırmı?

merhaba evet bu ilaçları kullanıp hormon değerlerinizi normale döndürebilirsek kendiliğinden gebe kalma şansınız artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…