Kötü görünüyor canım doktora gösterdiniz mi
Henüz göstermedikKötü görünüyor canım doktora gösterdiniz mi
Ürolog detaylı bakmadı 1 ay sonraki sonuçta bakacak ama Total de 9 milyon var dedi parantez de yazıyor zaten.1 ccde de 1 milyon dediMl de 1 milyon değil 100.000 yazıyor orda .Zaten hesaplanıp yazmışlar oraya .Tabiki tüp bebekte şansınız var , ama önce bir tedavi olmayı deneyin , gerekli tahlilleri , gemeitk testleri vs, yaptırın .Bizimde böyle .Belki sizin bir ihtimal yükselir biraz daha
Bizim değerlerimiz güzeldi asilama yaptıracaktim 1 CC de 12 milyon Total de 80 milyon morfoloji %2 ydi ama 3 ay sonra sonuç bu. Çok saskiniz. Herhangi bir ilac iğne de kullanmadı. Asilama için tahlilleri yaptırıyorduk. Bu ayın 20 sinde olacaktım. AmaÜrolog detaylı bakmadı 1 ay sonraki sonuçta bakacak ama Total de 9 milyon var dedi parantez de yazıyor zaten.1 ccde de 1 milyon dedi
Eşinizin toplam 9 milim meni çıkışı olmuş , ona 9 ml yazılmış .9 ml de 900.000 sperm çıkışı olmuş toplam .Ben öyle anladım , öyle yazılmış .Başka arkadaşlar da baksın tabi .Ama ekstra takviye felan vermedi mi ürolog , belki takviyelerle artacak birşeydir sizinKi , bizimki pek artmıyor mesela ne yaparsak yapalım , çünkü doğuştan böyleymiş , sonradan olan birşeyse tedavi ile düzeltebiliyor .Belki varikosel felan vardırÜrolog detaylı bakmadı 1 ay sonraki sonuçta bakacak ama Total de 9 milyon var dedi parantez de yazıyor zaten.1 ccde de 1 milyon dedi
Geçirdiği bir enfeksiyon var mı eşinizin o da etkiler veya stres.. Bizim değerler de kötüydü 4 milyon sperm ileri hareket 0 morfoloji 0 tüp bebek ile ilk denemede hamileyim darısı size de kısmet olur inşallah. Ama bizim değerler hiç yükselmedi sadece sperm sayısı 6 milyona cıktı bir ara ama morfoloji ve ileri hız aynıydı.. sizin daha önce yüksekmiş biraz daha bence yine yükselebilirBizim değerlerimiz güzeldi asilama yaptıracaktim 1 CC de 12 milyon Total de 80 milyon morfoloji %2 ydi ama 3 ay sonra sonuç bu. Çok saskiniz. Herhangi bir ilac iğne de kullanmadı. Asilama için tahlilleri yaptırıyorduk. Bu ayın 20 sinde olacaktım. Ama
Yaaa stres , enfeksiyon felan çok etkiliyor .Daha önce böyleyse dışarıdan birşey etki etmiş olabilir , üzülmeyin eminim çaresi vardırBizim değerlerimiz güzeldi asilama yaptıracaktim 1 CC de 12 milyon Total de 80 milyon morfoloji %2 ydi ama 3 ay sonra sonuç bu. Çok saskiniz. Herhangi bir ilac iğne de kullanmadı. Asilama için tahlilleri yaptırıyorduk. Bu ayın 20 sinde olacaktım. Ama
Canım k.marasta yaptirmissin bizde burada yaptırdık ama tek tahlille yorum yapmıyolar benim eşim 3 kez örnek verdi çok farklı sonuçlar çıkıyor tekrarlayın testi bence
Teşekkür ederim canım ayın 18 inde tekrar verecek inşallah. Nasıl bu kadar farklı çıkar ama. 80 milyon dan 9 milyona düşmüşCanım k.marasta yaptirmissin bizde burada yaptırdık ama tek tahlille yorum yapmıyolar benim eşim 3 kez örnek verdi çok farklı sonuçlar çıkıyor tekrarlayın testi bence
Allah razı olsun meslektaşım. Birbirimizi dularimiza ekleyelimYaaa stres , enfeksiyon felan çok etkiliyor .Daha önce böyleyse dışarıdan birşey etki etmiş olabilir , üzülmeyin eminim çaresi vardır
Amin canım inşallahAllah razı olsun meslektaşım. Birbirimizi dularimiza ekleyelim
Haklı olabilirsiniz. Bilmiyorum. Varikosel yok dendi 3 ay önce bakılmışti. Biz aşılama için formalite gereği test vermiştik bu sefer. 2. Testten sonra detaylı bakılacak . Hayırlısı diyorum artikEşinizin toplam 9 milim meni çıkışı olmuş , ona 9 ml yazılmış .9 ml de 900.000 sperm çıkışı olmuş toplam .Ben öyle anladım , öyle yazılmış .Başka arkadaşlar da baksın tabi .Ama ekstra takviye felan vermedi mi ürolog , belki takviyelerle artacak birşeydir sizinKi , bizimki pek artmıyor mesela ne yaparsak yapalım , çünkü doğuştan böyleymiş , sonradan olan birşeyse tedavi ile düzeltebiliyor .Belki varikosel felan vardır
İnşallah arkadaşim yaaaa. Yok eşimin sigarası alkolü bir hastalıkta geçirmedi.niye düştü analamdim. Psikolojik bir sorunumuz da yok. Gayet iyiydik yani asilama yapacağız diye mutluyduk bile diyebilirimGeçirdiği bir enfeksiyon var mı eşinizin o da etkiler veya stres.. Bizim değerler de kötüydü 4 milyon sperm ileri hareket 0 morfoloji 0 tüp bebek ile ilk denemede hamileyim darısı size de kısmet olur inşallah. Ama bizim değerler hiç yükselmedi sadece sperm sayısı 6 milyona cıktı bir ara ama morfoloji ve ileri hız aynıydı.. sizin daha önce yüksekmiş biraz daha bence yine yükselebilir
Doktorunuz takviye vitamin falan vermedi mi peki?İnşallah arkadaşim yaaaa. Yok eşimin sigarası alkolü bir hastalıkta geçirmedi.niye düştü analamdim. Psikolojik bir sorunumuz da yok. Gayet iyiydik yani asilama yapacağız diye mutluyduk bile diyebilirim
Hep mi düşüktü siiznki yoksa bizimki gibi önce yüksekti sonradan düştü bir daha da yükselmedi miEşinizin toplam 9 milim meni çıkışı olmuş , ona 9 ml yazılmış .9 ml de 900.000 sperm çıkışı olmuş toplam .Ben öyle anladım , öyle yazılmış .Başka arkadaşlar da baksın tabi .Ama ekstra takviye felan vermedi mi ürolog , belki takviyelerle artacak birşeydir sizinKi , bizimki pek artmıyor mesela ne yaparsak yapalım , çünkü doğuştan böyleymiş , sonradan olan birşeyse tedavi ile düzeltebiliyor .Belki varikosel felan vardır
Bilmiyorum benim eşimde bı 30 milyon çıktı bı 90 milyon çıktı 3. testte 60 milyon çıktı sizinki gibi morfoloji 0 biz DNA hasar testi yaptıracağız aşılama ve tüp denemeden önceTeşekkür ederim canım ayın 18 inde tekrar verecek inşallah. Nasıl bu kadar farklı çıkar ama. 80 milyon dan 9 milyona düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?