anee olmak istiyommm

ozlemerkan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
8
0
16
İstanbul
merhabalar arkadaşlar ben bu sayfada yenıyım ve sizlerden bilgi almak isterım .. ne olursunuz benı yönlendırın ... benım yarın edet günüm ama karnım şiş göğüslerım çok hasas ve hafiften adet sancılarım var ama sanki içimden hamileyım diye bir ses var, geçen hafta çok fena adet sancılarım oldu ve çok hafifce iki gün boyunca bir iki damla kanamam oldu akıntıyla karışık.... başim çok ağırıyor ve kendımı halsız hisedıyom, hiç böyle olmamıştım, midemden çok ekşime var.. ya ne olursunuz bana yardımcı olun ....

merhabalar arkadaşlar ben bu sayfada yenıyım ve sizlerden bilgi almak isterım .. ne olursunuz benı yönlendırın ... benım yarın edet günüm ama karnım şiş göğüslerım çok hasas ve hafiften adet sancılarım var ama sanki içimden hamileyım diye bir ses var, geçen hafta çok fena adet sancılarım oldu ve çok hafifce iki gün boyunca bir iki damla kanamam oldu akıntıyla karışık.... başim çok ağırıyor ve kendımı halsız hisedıyom, hiç böyle olmamıştım, midemden çok ekşime var.. ya ne olursunuz bana yardımcı olun ....

günaydın canım bazen psikolojik olabiliyor günün geçti mi geçtiğse evde bi test yap

İnşallah hamilesindir canım çok istiyorsun anladığım kadarıyla ama şunu sana tafsiye edeyim yaşadığım için biliyorum.kafandan her ay hamile kalma fikrini at rahat ol . ben 2,5 yıl her ay hamile kaldımmı sorularıyla ve beklentisiyle yaşadım aşılamaya bile gittim ama nasip olmadı aşılama doktor normal hayatına dön sorun yok bırak oluruna dedi herşeyi inan ne gün hesabı ne başka bir yöntem bıraktım artık kritik günler ne zamanmış hesaplamayı ve iki ay sonra hamile kaldım hemde hiç beklemediğim eşimle az birlikte olduğumuz bir ayda. sende öyle yap bırak olacağı varsa olacaktır zaten yoksa kendini yıpratırsın. kafanı dağıt üç dört gün geçince test yaparsın rahat ol .dualarım seninle inşallah tez zamanda kucağın bebişinle dolar canım. iyi günler.

günaydın canım bazen psikolojik olabiliyor günün geçti mi geçtiğse evde bi test yap

günaydın cnm cevap verdığın için tşkler... belki dedığın gibi psikologique ama ben bunları hiç bir zaman hisetmemıştım ve genelde benım adetım çok çok sancılı geçıyor ve bir hafta önceden ağırılarım oluyor çok fena ama şu an çok hafiften ağırılarım oluyor .... ay Allahım herkese ane olmak nasib etsın yaa

Back
X