Anemi ve gebelik

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Kızlar aranızda anemi olup gebe kalan var mı? Nasıl bir süreç geçiriyorsunuz? İlaçları kesti mi doktor kimisi iğne veriyor diyor doktor doğru mu?

Canım benim hgb 10 ferittin düzeyim 5 lerdeydi. yani senin anlayacağın yerlerde geziyodu. daha adetin geçmeden yani hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım testi. doktor gynoferon diye pembe bi hap verdi. Bu hap beni kabız yapıyordu. sonra hamile olduğumu öğrendim doktor kabız olmamaya dikkat et dedi ve sabah akşam aldigim ilacı artık sadece aksamlari yatarken almaya başladım . ne yazikki o da ise yaramadı yine kabizdim . Sonuç 7 haftalik Bebeğimi kaybettim. Rabbim bir daha yaşatmasin. 4 gün oldu bugün kanamam hala devam ediyor . kan değerlerim yükselmiş hgb 11 olmuş.

Benmde kanim dusuk cnm oglumda hic haptir suruptur etki etmedi son 4 ay haftada bir serumla kanim normalde dondu cok sukur sorun olmadi simdi bunda hap verdi onu kullaniyorum ama faydasi olucak mi bilmiyorum

Hamile olduğunu öğrenince doktorum kan ilacını kesti zaten de değerim normale gelmişti ama ben ilaç almayınca değerim hep düşüyor yani ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım. Bilmiyorum hamilelikte nasıl olacak. Oazartesi doktora sorucam

Hamile olduğunu öğrenince doktorum kan ilacını kesti zaten de değerim normale gelmişti ama ben ilaç almayınca değerim hep düşüyor yani ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım. Bilmiyorum hamilelikte nasıl olacak. Oazartesi doktora sorucam
Bnmde ole cnm surekli ilac kullanmam gerek ama artik biktim tadinida hic sevmiyorum normalde icmem lazim ama icmeliyodum simdi mecbur iciyorum oglumda artik kan degerim 6 ydi ilac icdigim halde dr bu kanla doguramassin dedi seruma basladik 4 ayda dogum zmni 12 ydi normal seviyeye donmustu yani

Back
X