Anemi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.742
39
HgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40

Resmen halsızlıkten sürünüyorum hap verdı sağlık ocagı. Anemıyım ama bu kadar düşmedı hıc. Napayım sızce ya

HgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40

Resmen halsızlıkten sürünüyorum hap verdı sağlık ocagı. Anemıyım ama bu kadar düşmedı hıc. Napayım sızce ya
Oo çok düşük bu derece düşüklükte hastanede serum veriliyor diye biliyorum benim arkadaşımın da böyleydi 2 hafta boyunca serum verdiler

HgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40

Demir seviyeniz çok düşük. Demir düşük olunca da bütün değerler yerle bir oluyor. Öncelikle tedavide size demir içeren takviye serumlar verecekler. Sonrasında da demirin neden bu kadar düşük olduğu araştırılacak. Yüksek çıkan değerler var mı ? Beyaz kan seviyeniz kaç ? Ben bu konuda geçtiğimiz aydan beri uğraşıyorum da. Bir araştırma hastanesine gidin sizi hemotolojiye yönlendirebilir.

HgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40

Ferritinim 3.8 di acaip yorgun halsizdim baş dönmesi ve kireç gibi bir yüzüm vardı. 3 ay kadar özel takviye kullandım 17 ye kadar çıktı 3 ay önce. Geçen hafta rutin kan verdim. Tekrar 8 e inmiş. Ben hasimato hastayım. Troid iltihabı diye geçiyor. Troiddeki bu sıkıntıdan kaynaklı benimki. Sizde sorununu kaynağını iyice araştırın ben tesadüf bu hastalığımı öğrendim. Oysa Kanda temizdi troid değerlerim.

Hematolojiye gidip ileri tetkik isteyin. Bol kırmızı et tüketin ciğer özellikle. Kırmızı etin yanında süt ürünlerinden uzak durun. Yıllarca mücadele edip talasemi taşıyıcısı olduğumu öğrendim. Kan transferi dahi aldım defalarca. Düzenli pekmez, kırmızı et ve ciğer yiyerek ilaçsız bir şekilde demir değerimi 170 lere çıkarmayı başardım. Geçmiş olsun şimdiden💞

HgB 9.7
Demir 12
Ferit'in 2.60

Kız kardeşimin kan tahlilleri sonucu. Dün Dahiliye doktoruna gösterdi. Seruma gerek olmadığını söyledi. İlaç yazdı ve pekmez, kırmızı et, ciğer, balık ve yiyebilrse kelle paça yemesini önerdi. 🤔

HgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40

Benimde düşüktü bir ara 2 yıl falan geçti. Bana kan verilmişti, drunuza söyleyin mümkünse ilaç değilde kan istiyorum deyin, ama gerek görülmediği halde istenince bir miktar para ödemesi alıyorlar. Bende gerek görüldüğü için para istenmedi. geçmiş olsun

Benimde düşüktü bir ara 2 yıl falan geçti. Bana kan verilmişti, drunuza söyleyin mümkünse ilaç değilde kan istiyorum deyin, ama gerek görülmediği halde istenince bir miktar para ödemesi alıyorlar. Bende gerek görüldüğü için para istenmedi. geçmiş olsun
Endoskopi ne alaka bana onu dedı valla korkuyom

X