Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo çok düşük bu derece düşüklükte hastanede serum veriliyor diye biliyorum benim arkadaşımın da böyleydi 2 hafta boyunca serum verdilerHgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40
Resmen halsızlıkten sürünüyorum hap verdı sağlık ocagı. Anemıyım ama bu kadar düşmedı hıc. Napayım sızce ya
Kansızlıga serum ne alakaOo çok düşük bu derece düşüklükte hastanede serum veriliyor diye biliyorum benim arkadaşımın da böyleydi 2 hafta boyunca serum verdiler
Kan takviyesini oral yolla almak yerine damar yoluyla veriyorlar..Kansızlıga serum ne alaka
Pardon serum deyınce ben ilaç sandım.. Kan takvıyesını 6 ya düşünce dedi ama inan çok halsızım yaaKan takviyesini oral yolla almak yerine damar yoluyla veriyorlar..
Şükür kendim yaşamadım ancak annemden biliyorum öldürmez süründürür baş dönmesi vs de yapıyordu annemdePardon serum deyınce ben ilaç sandım.. Kan takvıyesını 6 ya düşünce dedi ama inan çok halsızım yaa
Evet aynen öyleyımŞükür kendim yaşamadım ancak annemden biliyorum öldürmez süründürür baş dönmesi vs de yapıyordu annemde
8 altına düşünce serumla kan takviyesi yapılıyor hematoloji bölümüne gidinKansızlıga serum ne alaka
Tamam acaba nıye böyle oldum8 altına düşünce serumla kan takviyesi yapılıyor hematoloji bölümüne gidin
Demir seviyeniz çok düşük. Demir düşük olunca da bütün değerler yerle bir oluyor. Öncelikle tedavide size demir içeren takviye serumlar verecekler. Sonrasında da demirin neden bu kadar düşük olduğu araştırılacak. Yüksek çıkan değerler var mı ? Beyaz kan seviyeniz kaç ? Ben bu konuda geçtiğimiz aydan beri uğraşıyorum da. Bir araştırma hastanesine gidin sizi hemotolojiye yönlendirebilir.HgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40
Resmen halsızlıkten sürünüyorum hap verdı sağlık ocagı. Anemıyım ama bu kadar düşmedı hıc. Napayım sızce ya
Ferritinim 3.8 di acaip yorgun halsizdim baş dönmesi ve kireç gibi bir yüzüm vardı. 3 ay kadar özel takviye kullandım 17 ye kadar çıktı 3 ay önce. Geçen hafta rutin kan verdim. Tekrar 8 e inmiş. Ben hasimato hastayım. Troid iltihabı diye geçiyor. Troiddeki bu sıkıntıdan kaynaklı benimki. Sizde sorununu kaynağını iyice araştırın ben tesadüf bu hastalığımı öğrendim. Oysa Kanda temizdi troid değerlerim.HgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40
Benimde düşüktü bir ara 2 yıl falan geçti. Bana kan verilmişti, drunuza söyleyin mümkünse ilaç değilde kan istiyorum deyin, ama gerek görülmediği halde istenince bir miktar para ödemesi alıyorlar. Bende gerek görüldüğü için para istenmedi. geçmiş olsunHgB 7.7
Demir 16
Ferit'in 3.40
Endoskopi ne alaka bana onu dedı valla korkuyomBenimde düşüktü bir ara 2 yıl falan geçti. Bana kan verilmişti, drunuza söyleyin mümkünse ilaç değilde kan istiyorum deyin, ama gerek görülmediği halde istenince bir miktar para ödemesi alıyorlar. Bende gerek görüldüğü için para istenmedi. geçmiş olsun
Fikrim yok açıkçasıEndoskopi ne alaka bana onu dedı valla korkuyom
İşte gızlı kanamamı var nıye bu kadar düşmüş öyle dedıFikrim yok açıkçası
Değerlere bakıldıktan sonra anlaşılır neyden oldugu umarım yokturİşte gızlı kanamamı var nıye bu kadar düşmüş öyle dedı