- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
- Konu Sahibi Mihrimah00
-
Merhaba kızlar ben yeniyim sırf sizinle dertleşmek için katıldım buraya. Ben vaginusmusluyum ve ona rağmen Rabbim bana bir bebek lütfetti ilk duyduğumda sevincimden ne yapacağımı şaşırdım. Ama malesef doktora gittiğimde hayatımda duyduğumun en kötü sözü duydum bebeğimin kafatası gelişmemiş yaşamaz dedi doktor hiç vakit kaybetmeden alalım dedi. önce aldırmak geçti içimden ama kıyamadım kalbi öyle güzel atıyorduki onun ölümün ben sebep olmak istmedim . Şuan hala benimle ve heran ölebilir.Benim gibi olanlar varsa konuşmak isterim. Sizlerdende dua bekliyorum Ramazan ayının hürmetine..
Merhaba kızlar ben yeniyim sırf sizinle dertleşmek için katıldım buraya. Ben vaginusmusluyum ve ona rağmen Rabbim bana bir bebek lütfetti ilk duyduğumda sevincimden ne yapacağımı şaşırdım. Ama malesef doktora gittiğimde hayatımda duyduğumun en kötü sözü duydum bebeğimin kafatası gelişmemiş yaşamaz dedi doktor hiç vakit kaybetmeden alalım dedi. önce aldırmak geçti içimden ama kıyamadım kalbi öyle güzel atıyorduki onun ölümün ben sebep olmak istmedim . Şuan hala benimle ve heran ölebilir.Benim gibi olanlar varsa konuşmak isterim. Sizlerdende dua bekliyorum Ramazan ayının hürmetine..
canm bide nerde oturuyosun
Tekirdağdayım aslında 15 haftalık olmam lazım ama 12 haftalık gözüküyorumm ulturasonda
Allah yar ve yardımcın olsun bem bu acıyı ben 8 ay önce yaşadım her doktor aynı şeyi söyleyince sonlandırmak zorunda kaldık şuanki halini anlayabiliyorum
Ne kadarlıktı aldırdığında . Çok zor Allah bi daha yaşatmasın
17 haftalıktı cnm Amin kimseye yaşatmasın inş.
Sorup sorup acını deşmekistemiyorum ama 17 haftalık kürtaj olmamışsındır herald doğumlamı aldılar. Nolur kusuruma bakma bende merakımdan soruyorum aynı şeyi yaşayacağım çünkü.
Anlıyorum cnm sorabilirsin normal alttan ilaç koyuyolar 12 saat sonra suyun geldikten sonra doğum yapıyorsun sonra kürtajla rahmi temizliyorlar
Allahım çok zor ama yinede şükrediyorum beterin beteri var. napalım imtihanımız böyleymiş... Rabbim sanada sabru cemil ihsan etsin. Neden böyle olduğunu söyledilermi.
Allahım çok zor ama yinede şükrediyorum beterin beteri var. napalım imtihanımız böyleymiş... Rabbim sanada sabru cemil ihsan etsin. Neden böyle olduğunu söyledilermi.
Cnm sana neden ne söylendi
Banada Folik asit eksikliği denildi. Ne folik asitmiş beee..Herşey bahane işte yaşayacağımız varmış .
Doğru cnm proflara falanda git bence detaylı baktır
Şuan bebeğim hala benimle aldırmadım kendiliğinden ne olacaksa olamasını bekliyorum. Ondan sonra bakıcaz artık..
Takdiri ilahi cnm dua et ne sağlıksız sanıp sağlıklı doğanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?