Sagol canim sana da Çok geçmiş olsun evet haziran annesi olacaktım. ..
Benim 2 li test normal çıktı nasıl kemik oluşmuş ve ense kalınlığı gayet normal dedi dr beni gönderdi işte sonrasında sadece ultrason görüntüsü ölcümüyle ilk Dr un olcuğu değerin 10 katı çıktı ense kalınlığı işini doğru yapmayan Dr gitsin evrak işi yapsın diyorum ya erken bilseydim sonuç değişmezdi ama ben ölü bebek dogururken yan odada yeni doğan bebeklerin sesleri çok acı ydi hakkımı helal etmiyorum o Dr a
demek ki ölçememiş dr un enseyi çok geçmiş olsun hala böyle dr ların piyasada olması çok kötü üzüldüm demek ki doğru hatırlamışım bende haziran annelerindeydim hatta orayada yazdım ense kalın diye normal doğum yaptın heralde biraz toparlan inşallah tekrarını yaşamazsın canım bende kürtaj oldum ilk adetimi bekliyorum hala olamadım hayırlısı olsun hakkımızda.
Cok cok gecmis olsun ve basiniz sag olsun.. Sizi en iyi bu durumu yasayanlar anlar o yuzden acinizi paylasiyorum okuyunca yazmak istedim cunku bende 2 aylik bebegimi kalbi durdugu icin kurtajla aldirmak zorunda kaldim acisi asla gecmiyor ama alisiyor insan zamanla benm 3 bucuk ay oldu, Rabbim sabir versin hepimize ve hayirli zamanlarda hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun...
Bnm 3 yaşında bir oğlum var tüp bebek tedavisiyle oldu cnm ama kalbi duran bebeğim normal olmuştu tekrar olurmu kısmet artık rabbim hayırlısını versin cümlemizin inşallahhAmin canm cumlemizin, benim ilk hamileligimdi sizinde ilkmiydi acaba, genelde duyuyorum cok etrafimda anne karininda olumlerin cogu ilk gebeliklerde oluyormus...
Sağol canım aminn gün gün hafifleyecek insallahallah sabır versin arkadaşlarım evlat acısı dedikleri kadar var hiç bişeyi bu kadar istemedik hayatta.ALLAH ım tez vakitte yerini doldursun inşallah
Kızlar benim doğum sonrası kanama iyice azaldı pazartesi kontrole gideceğim sanmıyorum ama bir bakılacak parça kalmış mi diye. ..
canım kanaman azaldıysa kalmamıştır için rahat olsun.
Keskeeeee yaa bitmiyor sıkıntılar bitmiyor seviniyordum bitti diye ama Dr a gittim allaha şükür parça yok fakat rahim ağzı çabuk kapandığı için içerde kan birikmiş ve 1 haftaya kadar kendiliğinden atılmaz ise mecburen tekrar vakum yapılacak coookk korkuyorum yakışıklık falan olur mu diye böyle birşey yaşayan var mı kızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğini z için ..
canım benim bir arkadaşımda oldu kan birikmesi onu ilaç söktürmüş gittiğinde birşey kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?