Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim doktor sanadami folik asit eksikligi soyledi ne gibi bir tedavi onerdi cok üzüldüm allah yardimcimiz olsunBenimde ayni nedenden sali gunu alindi bebegim.tup bebekti benim.ikinci denememde tutmustu dondurulmus embriyolarla.sali gunu 11.haftamda gule oynaya ikili tarama testine gittik.ama....bebegimin kafatasi olusmamis.beyni disardaymis.kaburgalari olusmamis kalbi disardaymis.yasamiycak ölücek dediler.hemen oracikta kurtajla aldilar bebegimi.daha yarim saat oncesinde kalbinin atisini gordum usgde.Allahim tarifsiz bir aci.Allahim sana da bunu kimseye yasatmasin ama yasayanlara sabirlar versin.iki gundur kendimde degilim.neden oldu niye oldu.yine olcakmi.ben gunaha mi girdim ona kiyarak.bu sorular rahat birakmiyo beni.Allah sabir versin.insallah bidahaki gebeligin saglikli olur saglikla kucagina alirsin....
Amin canim.cok zor bir acıymış.Allah birdaha yasatmasin.bana doktorum folik asitten hic bahsetmedi.zaten 4yildir tedavi goruyordum ve zaten surekli folik asit aliyordum.ama kafama cok takildi kontrole gittigimde sorcam bunu.bana tamamen sanssizlik dedi.1000de 1 gorulen bi durum dedi.bebegimi kromozom analizine gonderdi.sonuclar gelince konusuruz dedi..Canim doktor sanadami folik asit eksikligi soyledi ne gibi bir tedavi onerdi cok üzüldüm allah yardimcimiz olsun
canim doktor sana herhangi bi tedavi onerdimi yada genetik arastirma yaptirdin miBenimde ayni nedenden sali gunu alindi bebegim.tup bebekti benim.ikinci denememde tutmustu dondurulmus embriyolarla.sali gunu 11.haftamda gule oynaya ikili tarama testine gittik.ama....bebegimin kafatasi olusmamis.beyni disardaymis.kaburgalari olusmamis kalbi disardaymis.yasamiycak ölücek dediler.hemen oracikta kurtajla aldilar bebegimi.daha yarim saat oncesinde kalbinin atisini gordum usgde.Allahim tarifsiz bir aci.Allahim sana da bunu kimseye yasatmasin ama yasayanlara sabirlar versin.iki gundur kendimde degilim.neden oldu niye oldu.yine olcakmi.ben gunaha mi girdim ona kiyarak.bu sorular rahat birakmiyo beni.Allah sabir versin.insallah bidahaki gebeligin saglikli olur saglikla kucagina alirsin....
Tahlil sonucu gelince konusalim dedi.bebek kromozom analizine gitti.bir ay sonra gelir sonuc dedi.ben simdi hamile kalabiliyorum diyebilirmiyim dedim evet dedi.6 ay deniycez simdi dedi.yani 6 ay normal yoldan kalmami bekleyecek.sonuc gelsinde oyle tedevi yontemini konuscaz yani.canim doktor sana herhangi bi tedavi onerdimi yada genetik arastirma yaptirdin mi