Ben folidays aldim bi akrabam ebe hemsire onun tavsiyesi uzerine cunku artik hangi doktora inanmaliym bilmyorum bun yaninda toch testleri yaptrdim bence sizdr toch testlerini yaptirin simdi tekrar hamile kalmak istiyorum hersey allahtanAynı şeyleri bende yaşadım yaklaşık 3 ay önce aynı durumdan rabbim yardımcımız olsun bende folbiol kullanmaya başladım ama aynı şeyleri tekrar yasamaktan çok korkuyorum
Kendini toplamaya calis canim biliyorum cok zor ama allah boyle kararlamis demekten baska caremiz yok bende kendimi toparlayamamistim doktor eger boyle yaparsan bir daha hamile kalama sansini zorlastirirsin dedi o yuzden kendimi toplamaya calisiyorum allah yardimcimiz olsunBende 11 haftalik hamileyim 2 gün once doktorum gordum dun (cuma gunu )
Ozel bir hastanede baktirdim ve malesef pazartesi bebegimi alacaklar çok kotu bir durum allah kimsenin basina vermesin ağlamktan uzulmekten halsiz kaldim yavrumu kaybetmek istemiyorum ama yaşama sansı 0
Sende folik asit kullaniyormuydun benim folikasit kullanmaya gec basladigim icin olabilicegini soyledilerKendini toplamaya calis canim biliyorum cok zor ama allah boyle kararlamis demekten baska caremiz yok bende kendimi toparlayamamistim doktor eger boyle yaparsan bir daha hamile kalama sansini zorlastirirsin dedi o yuzden kendimi toplamaya calisiyorum allah yardimcimiz olsun
Sende folikasit kullaniyormuydun bunun olma sebebi icin birsey soylediler miBen folidays aldim bi akrabam ebe hemsire onun tavsiyesi uzerine cunku artik hangi doktora inanmaliym bilmyorum bun yaninda toch testleri yaptrdim bence sizdr toch testlerini yaptirin simdi tekrar hamile kalmak istiyorum hersey allahtan
Folikasit kullaniyormuydun sebep olarak birsey dedilermiBende 11 haftalik hamileyim 2 gün once doktorum gordum dun (cuma gunu )
Ozel bir hastanede baktirdim ve malesef pazartesi bebegimi alacaklar çok kotu bir durum allah kimsenin basina vermesin ağlamktan uzulmekten halsiz kaldim yavrumu kaybetmek istemiyorum ama yaşama sansı 0
Folikasit kullaniyormuydun hamileyken yada oncesinde sebep olarak ne dedilerAynı şeyleri bende yaşadım yaklaşık 3 ay önce aynı durumdan rabbim yardımcımız olsun bende folbiol kullanmaya başladım ama aynı şeyleri tekrar yasamaktan çok korkuyorum
1.5 ay sonra kullanmaya başlamıştım öncesinde de kullanmadım benim de sebebi ona bağladılarFolikasit kullaniyormuydun hamileyken yada oncesinde sebep olarak ne dediler
Insallah allah hepimize saglikli evlat verir suan hamile olabilirim ayni seyleri yasamaktankorkuyorum hakkimizda hayirlisi1.5 ay sonra kullanmaya başlamıştım öncesinde de kullanmadım benim de sebebi ona bağladılar
Âmin âmin inşallahInsallah allah hepimize saglikli evlat verir suan hamile olabilirim ayni seyleri yasamaktankorkuyorum hakkimizda hayirlisi
Bazi eksiklliklerden olabilecegini ve hamilelik dusunuyorsaniz doktorunuzla beraber ilerleyin demistiler ama ben folik asit aldim ne zaman kulanacagimi bilmiyorum hamile kalmaya karar verdikten sonra mi yoksa simdi mi bilmiyorumFolikasit kullaniyormuydun sebep olarak birsey dedilermi
simdi doktorlarida anlamiyorum bana hamilelik oncesinde kullanmadim icin olabilecegini soyledi fakat folik asit vermedi ama ben suan kullaniyorum cunku hamilelik oncesinde en az 3 ay kullanmamiz gerekiyor baska bi doktora gttmde balik yagi ve d vitamini de alabilcegimi soyledi takviye olarak ama cok kilo aldiriyo bir ay onlarida kullndm suan sadece folikasit kullaniyorum markasi da folidays fiyati 49.50 tm uc ay oldu kullniyorumBazi eksiklliklerden olabilecegini ve hamilelik dusunuyorsaniz doktorunuzla beraber ilerleyin demistiler ama ben folik asit aldim ne zaman kulanacagimi bilmiyorum hamile kalmaya karar verdikten sonra mi yoksa simdi mi bilmiyorum
Allah kucaginiza almayi nasip etsin bende folibol kullanicaktim akrabam folidays onerdi onu kullaniyorum toch testleini yaptirdim hamilelik oncesi temiz cikti sizde yaptirin hamileykende yapiliyo banada ayni seyo soyledi binde bir gorulen birsey tekrarlamaz dedi kiz bebeklwrde cogunlukla oluyormus allahin izniyle saglikli sigatli kucagina al insallah darisi bizlerinde basinabende geçen yıl aralık ayında anensefali teşhisiyle kürtaj oldum. bebeğin düştüğü an hala gözümün önünden gitmiyor.doktor bana bu piyango gibi bir şey o da size çıkmış, daha sonraki gebeliklerde tekrarlamaz demişti. bir çok doktordan görüş ve fikir aldım. tekrarlaması çok düşük bir ihtimal dediler. hatta sonraki gebelikten once 3 ay folbiol kullanıp tekrar bebek düşünün dedi doktorum. şuan hamileyim ama çok korkuyorum ve gece gündüz dua ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın atlatılması zor bir süreç.
AminAllah kucaginiza almayi nasip etsin bende folibol kullanicaktim akrabam folidays onerdi onu kullaniyorum toch testleini yaptirdim hamilelik oncesi temiz cikti sizde yaptirin hamileykende yapiliyo banada ayni seyo soyledi binde bir gorulen birsey tekrarlamaz dedi kiz bebeklwrde cogunlukla oluyormus allahin izniyle saglikli sigatli kucagina al insallah darisi bizlerinde basina
Amin. Cümlemize inşallah. Evet Bende kızlarda daha cok görülüyor diye okumuştum ama bizim ki erkekti. Allah kimseye doğmuş doğmamış evlat acısı yasatmasin.
ne yaptınız suan hamile misinizAmin. Cümlemize inşallah. Evet Bende kızlarda daha cok görülüyor diye okumuştum ama bizim ki erkekti. Allah kimseye doğmuş doğmamış evlat acısı yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?