AnensefalI teşhisi

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
İlk gebeligim de kalbi atmadigi için kurtaj oldum..Aradan 5 ay geçince gebe olduğumu ogrendim bebeğime anensefali teshisi konuldu bir sürü doktor bir sürü test ne Cerrahpaşa kaldı gitmediğim ne de kanuni sultan süleyman. .en son karar aldirmaya karar verdik doktorum bunu söyledi tıbbın şartlarından yararlanıp bunu dikkate almamız gerektiğini söyledi..benim gibi yaşayan sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan var mı belki aynı derdi paylaşırız kimsenin beni anlamadigini görüyorum çevrem de ancak yaşayan bilir bu imtihanı...Aldırma diyen oldu aldır diyen oldu sadece doktoru dinledim mecbursun buna başka çare yok dedi..önemli olan senin sağlığın dedi.bir sürü şey. .gunlerce araştırdım günlerce direndim...kendime yediremedim bebeğime bunu yediremedim sizler de böyle olan bir parça beni anlayan varsa paylaşır mi..

anensefali maalesef yaşamla bağdaşmaz.
yani 9 ay da taşısan kayıp olacak maalesef.
bu gebelikte oldu diye diğerlerinde olacak diye bir şey yok, folik asit kullanmalısın ama mutlaka.
çok çok geçmiş olsun.

Merhaba...
Facebook'ta Jaxon Strong diye bir sayfa var aynı hastalıkla doğan bir bebeğin sayfası. Ailesi tedavisi ve ameliyatları için bağış topluyor.
Fakat bu hastalıkla doğan bebeklerin yaşama şansı çok çok az, hamilelik sürecini atlatma şansları da öyle.

anensefali maalesef yaşamla bağdaşmaz.
yani 9 ay da taşısan kayıp olacak maalesef.
bu gebelikte oldu diye diğerlerinde olacak diye bir şey yok, folik asit kullanmalısın ama mutlaka.
çok çok geçmiş olsun.
Doktorlar da aynı şeyi söylüyor ama çevrede ki insanlar..sanki örgüt gibi belki olur belki düzelir artık psikolojim bozuldu

Merhaba...
Facebook'ta Jaxon Strong diye bir sayfa var aynı hastalıkla doğan bir bebeğin sayfası. Ailesi tedavisi ve ameliyatları için bağış topluyor.
Fakat bu hastalıkla doğan bebeklerin yaşama şansı çok çok az, hamilelik sürecini atlatma şansları da öyle.
Doktor kesinlikle yasamaz diyor. Allah bilir tabi ama doktora inanyioruz mecbur ne kadar dogru bilinmez

Doktorlar da aynı şeyi söylüyor ama çevrede ki insanlar..sanki örgüt gibi belki olur belki düzelir artık psikolojim bozuldu
düzelmez canım maalesef.
istediğin kadar doktora sor aynı şeyi diyecekler.
senin de yapabileceğin bir şey yok ki.
çok acı bir durum ama Allah'ın takdiri böyleymiş.
insanlar çok düşüncesiz, bakma sen onlara.

Doktor kesinlikle yasamaz diyor. Allah bilir tabi ama doktora inanyioruz mecbur ne kadar dogru bilinmez
Yaşasa bile sen ne kadar uğraşırsan uğraş ona güzel bir hayat sunamayacaksın ki. Konuşamyacak yürüyemeyecek belki hiçbir şeyin farkında olmayacak. Bahsettiğimiz şey bir zeka geriliği veya vücudundaki bir eksiklik değil.
Bence de insanların ne düşündüğünü takma, doktorlarını dinle. Eminim sana bu zor kararı verdirmekte ısrar edecek kadar çok kitap okumuş ve tecrübe yaşamışlardır.

İnşallah senin de ileride sağlıklı bir hamileliğin ve bebeğin olacak. Yanlış mı yapıyorum diye düşünme bilimsel olarak doğru olanı yapıyorsun canım. Dualarım seninle.

Yaşasa bile sen ne kadar uğraşırsan uğraş ona güzel bir hayat sunamayacaksın ki. Konuşamyacak yürüyemeyecek belki hiçbir şeyin farkında olmayacak. Bahsettiğimiz şey bir zeka geriliği veya vücudundaki bir eksiklik değil.
Bence de insanların ne düşündüğünü takma, doktorlarını dinle. Eminim sana bu zor kararı verdirmekte ısrar edecek kadar çok kitap okumuş ve tecrübe yaşamışlardır.

İnşallah senin de ileride sağlıklı bir hamileliğin ve bebeğin olacak. Yanlış mı yapıyorum diye düşünme bilimsel olarak doğru olanı yapıyorsun canım. Dualarım seninle.
Çok sağolun biraz olsun içime şu serpildi sanki..

Konu sahibi siteye en son 5 Eylül'de girmiş bende merak ettim durumunu

Back
X