Anestezi ile embriyo transferi hakkında

barenim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
97
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.ben 33 yaşındayım ilkkez tüp bebek denicez.daha önce iki başarısız aşılamam var ben vajinal muane olamıyorum ve buyüzden aşılamamda takiplerim hep karından bakıldı.aşılamada anestezi ile oldu.şimdi tüp bebekte yine aynısı olucak.doktorum hiçbir sorun olmayacağnı söylesede kafama takıldı benim acaba embriyolar anestezi ile transfer edilince kasılıpta tutunmama gibi birşey söz konusu olurmuki? çünkü çok kasılıyorum normaldede. Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın.Aneztezi ile embriyo transferi olan varmı aranızda.Lütfen yardım.. :(

Ben ilk defa duydum bunu
Özel olmazsa neden vajinal muayene olamadığınızı sorabilirmiyim
Doktorunuz sorun olmayacağını söylemiş bence sizde kendinize bunu skıntı yapmayın

bende anestezi altında transfer oldum kızım 9yaşında şimdi tekrar denedim 6haftalık kuzucuğum var yani hiç bir farkı yok ikisinde de anestezi aldım benimde muayene problemim var 3tane denemem var hepside aynı şekilde oldu yani korkulacak bir şey yok anestezi alman engel değil..

çok teşekkür ederim neden korkuyosunki diyip yargılamadan çözüm odaklı cevapladığınız için..Evlatlarınızla birlikte uzun mutlu mesut yıllar diliyorum..

Merhaba transfer de anestezi almak tutunmayı zorlastiriyomu kaslar gevsedigi için zorlastiriyomus bilgisi olan cvplarsa çok sevinirim

Back
X