anestezi korkusu,lokal olmak istiyorum yardim!

miro1916

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
20
0
1
28
oncelikle tamer koseye randevu aldim randevusu ucretsizmiz kendisine ameliyat olanlar varsa yorumlarini alabilirmiyim.

burnumda egrilik ve kemer var estetik olmak istiyorum fakat cok korkuyorum oyle boyle degil hemde

ameliyattan cok anesteziden korkuyorum

duyduguma gore bolgesel anestezi+sedasyon ile cok ragat operasyonu atlatanlarvarmis aranizda bu sekilde olanlar varsa neler hissetiginizi yazabilirmisiniz lutfen

son olarak kapali olmayi dusunuyorum lutfen yardim edin

Selam Miro1916, ameliyat oldun mu? Lokal olarak kapali burun estetigi olan var mi cidden? Bir de burunda egrilik varsa yani nefes zorlugu da cekiliyorsa bu sekilde ameliyat yapabiliyorlar mi?

Bende anesteziden cok korkuyordum ama çok rahat geçti. Lokal bence daha zor. Saatlerce olaya şahit olmak daha cok korkutucu geliyor bana. Genel anestezide damardan ilaç verilir verilmez uyuyup sanki 1 saniye sonra uyanıyorsunuz. bence endişelenmeyin

Bende anesteziden cok korkuyordum ama çok rahat geçti. Lokal bence daha zor. Saatlerce olaya şahit olmak daha cok korkutucu geliyor bana. Genel anestezide damardan ilaç verilir verilmez uyuyup sanki 1 saniye sonra uyanıyorsunuz. bence endişelenmeyin
Tesekkurler. Ama bazilari anestezi sonrasi tum dengen bozuluyor, yemen etkileniyor, miden bulaniyor vs. bunyendeki ameliyat sonrasi olusan dengesizligi atlatip birsure normale donemiyorsun diyor :(

bende cok korkuyordum hatta defalarca konu actım :D ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. hatta uyanınca sacma sapan konusmaktan falanda korkuyordum. Gayet bilincim yerınde uyandım. Korkma hıcbişi hatırlamıyorsun sadece bıraz basın donuyo ve miden bulanıyor o kadar..

Back
X