anestezile sünnet saglıklımıııı..

alanyalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
353
10
68
Antalya
oglum 5 aylık devlet has randevu aldık 25 ıne genel anestezıle sunnet yapıolarmıs sızce bı sakıncası olurmu korkuyorum acıkcası..

oglum 5 aylık devlet has randevu aldık 25 ıne genel anestezıle sunnet yapıolarmıs sızce bı sakıncası olurmu korkuyorum acıkcası..

bir sağlık gerekçesi mi var bu kadar erken olması için?
bu kadar küçük bir bebeğe genel anestezi yapmak ne kadar doğru bilmiyorum şart olmadıkça.

Benim yeğenimde çok küçük 7 aylık oldu, anestezi vermediler. İdrar yolu iltihabından ötürü olması gerek dediler. Kardeşim hala kabus görüyor, yıktı ortalığı yavrum. Bebektir bir şey olmaz diyorlar ama bence anestezi en iyisi, yüreği dayanmıyor insanın. Anestezinin bir sakıncası olsa vermezlerdi diye düşünüyorum ama isterseniz başka hastanelere de danışın

Benim yeğenimde çok küçük 7 aylık oldu, anestezi vermediler. İdrar yolu iltihabından ötürü olması gerek dediler. Kardeşim hala kabus görüyor, yıktı ortalığı yavrum. Bebektir bir şey olmaz diyorlar ama bence anestezi en iyisi, yüreği dayanmıyor insanın. Anestezinin bir sakıncası olsa vermezlerdi diye düşünüyorum ama isterseniz başka hastanelere de danışın

doktor dıokı bnm cocuklarmda burda sunnet oldu ayrıca saglık sorunu olupta dpgumdan bı hafta sonra amelyata alıp anestezı yapıp uyutup amelyat ettımız bebekleımız var onunkıde beyın senınkıde beyın dedı.

3-6 yas arası cinsel kimliğin farkına vardığı surec.bu aralıkta tavsiye etmiyorlar sünnet
Bebeğiniz için cok elzem olmayan bi operasyon için, genel anesteziye ne gerek var
Çünkü onların kolayina geliyor
Bende bu operasyonu bebekken yaptırdım ama lokal di ve bizde rahat ettik:34:

Arastırırsanız bazı hastaneler dogumun yapıldıgı gün bebegide sunnet ediyor diger gün beraber taburcu ediyorlar.
Yegenim 2 aylıkken oldu. Sünnetini doktor olan eniştem yaptı. İyiki de olmuş oh bitti gitti anlamadı bile
Koca cocugu zaptedemezsin. Ne gerek var biliyorken acı çektirmeye.
Bu kadar doktor yapıyor ve yaptırıyorsa bi sakıncası oldugunu hiç sanmıyorum.

Yapın çocuk da kurtulsun:ssz: hem bezde pişer çişinden dolayı cabuk iyileşir.

Yenidogan hemsiresiyim, 10 erkek bebegimizden 9'u dogdugunun ertesi gunu hastanemizde lokal anesteziyle sunnet ediliyor. Aci konusunda sorun yasamiyoruz. Aciyacagi kadar aciyor tabii, sonucta kesik, ama oyle anormal boyutlarda bir sorun yok. Oglum olsa ben de dogar dogmaz sunnet ettirirdim. Benim cok benimsedigim birsey.

Genel anesteziden cok korkan biri olarak, boyle ufak sayilabilecek bir operasyon icin genel anesteziyi ben uygun bulmuyorum. Her turlu genel anestezi intube edilmeyi gerektirir. Yani agzinizdan, solunum yolunuza giden bir tup yerlestirilir, anestezi islem sonrasinda ilacla geri alinana kadar da mekanik olarak nefes aldirilirsiniz. Yani solunum cihaziyla. Sunnet gibi bir operasyon icin boyle birseye gerek yok. Zaten fiyati da daha fazladir genel anesteziden dolayi. Zaten 5 dakikalik birsey. Karar size kalmis. Ben bildigimi paylasiyorum.
Iciniz rahat etmezse baska doktora da danisin, onlar sizi aydinlatir.

Biz 4.5 aylıkken genel anestezi ile sünnet ettirdik.
Esasen çişini yapıyordu ama hiç durmuyordu,huysuzluğuna verdik.
bu yüzden sünnet ettirdik ki,huysuzluğunun nedeni de belli oldu.
sünnetten sonra çok rahatladı,bezli olduğu için çabuk iyileşti.
bebek küçükse tahmini ilk 3 ay gibi lokal yapılıyor,çünkü tutması kolay oluyor.
büyüdükten sonra da genel anestesi oluyor.dediğim gibi için rahat olsun.
hiç korkmayın,hatta keşke doğar doğmaz yaptırsaydım dedim.
fazla da geciktirmeyin derim.

Yenidogan hemsiresiyim, 10 erkek bebegimizden 9'u dogdugunun ertesi gunu hastanemizde lokal anesteziyle sunnet ediliyor. Aci konusunda sorun yasamiyoruz. Aciyacagi kadar aciyor tabii, sonucta kesik, ama oyle anormal boyutlarda bir sorun yok. Oglum olsa ben de dogar dogmaz sunnet ettirirdim. Benim cok benimsedigim birsey.

Genel anesteziden cok korkan biri olarak, boyle ufak sayilabilecek bir operasyon icin genel anesteziyi ben uygun bulmuyorum. Her turlu genel anestezi intube edilmeyi gerektirir. Yani agzinizdan, solunum yolunuza giden bir tup yerlestirilir, anestezi islem sonrasinda ilacla geri alinana kadar da mekanik olarak nefes aldirilirsiniz. Yani solunum cihaziyla. Sunnet gibi bir operasyon icin boyle birseye gerek yok. Zaten fiyati da daha fazladir genel anesteziden dolayi. Zaten 5 dakikalik birsey. Karar size kalmis. Ben bildigimi paylasiyorum.
Iciniz rahat etmezse baska doktora da danisin, onlar sizi aydinlatir.

devlet hastanesı ucret almıyor. teskkur ederm bılgılernız ıcın. olmazsa ozel hastanede yaptırcm lokal olark.

Biz 4.5 aylıkken genel anestezi ile sünnet ettirdik.
Esasen çişini yapıyordu ama hiç durmuyordu,huysuzluğuna verdik.
bu yüzden sünnet ettirdik ki,huysuzluğunun nedeni de belli oldu.
sünnetten sonra çok rahatladı,bezli olduğu için çabuk iyileşti.
bebek küçükse tahmini ilk 3 ay gibi lokal yapılıyor,çünkü tutması kolay oluyor.
büyüdükten sonra da genel anestesi oluyor.dediğim gibi için rahat olsun.
hiç korkmayın,hatta keşke doğar doğmaz yaptırsaydım dedim.
fazla da geciktirmeyin derim.

genel anestezıde korktunuzmu pekı =???

offff offffff içim daralıyo resmen yaa benim oğlumda 9 aylık haftaya sünnet yaptıracaz hiç bilmiyorum bu işleri nasıl oluyor, ne bitiyor, napacaz, çok acırmı, kafamda bin tane soru var, sorması ayıp kaç lira sünnet ve tecrübeli anneler iyileşmesi ne kadar sürüyo, kaç dkkada biter bu işlem :26: :(

bende oğlumu 6 aylıkken lokal anesteziyle sünnet ettirmiştim.. bebek oldukları için hiç bir şeyin farkında olmadan birkaç gün içinde iyileşiyorlar...

1yasindan once bebegi uyutmuyorlar niye genel anestezi yapcaklarki?? Bizde oglumuzu 6aylikken sunnet ettirdik igneyle uyusturdu oyle oldu gayette rahatti bence uyutmasinlar cocugu...

offff offffff içim daralıyo resmen yaa benim oğlumda 9 aylık haftaya sünnet yaptıracaz hiç bilmiyorum bu işleri nasıl oluyor, ne bitiyor, napacaz, çok acırmı, kafamda bin tane soru var, sorması ayıp kaç lira sünnet ve tecrübeli anneler iyileşmesi ne kadar sürüyo, kaç dkkada biter bu işlem :26: :(

sız loklmı yaptırcaksınız genelmı

Hic korkmayin bisey olmuyor igneyle uyusturuo bebegi tutuosun anne babasi kollari ve bacaklarindan doktor sunnet ediyor yardimcisiyla birlikte dikislerini atiyor yaklasik 20 dakka suruyor ve ben gece oglum uyumucak zannettim ama ilaclarin etkisiyle masallah uyudu tabi bi kac gun dikkat ediosun ustune yatmasin diye emekliyorsa eger dikkat edersiniz pansumanini yapip kremlerini ilacini vaktinde verirseniz en gec bi haftada iyilesiyor.. Kolay gelsin hayirli olsun simdiden..

Back
X