Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglum 5 aylık devlet has randevu aldık 25 ıne genel anestezıle sunnet yapıolarmıs sızce bı sakıncası olurmu korkuyorum acıkcası..
bir sağlık gerekçesi mi var bu kadar erken olması için?
bu kadar küçük bir bebeğe genel anestezi yapmak ne kadar doğru bilmiyorum şart olmadıkça.
Benim yeğenimde çok küçük 7 aylık oldu, anestezi vermediler. İdrar yolu iltihabından ötürü olması gerek dediler. Kardeşim hala kabus görüyor, yıktı ortalığı yavrum. Bebektir bir şey olmaz diyorlar ama bence anestezi en iyisi, yüreği dayanmıyor insanın. Anestezinin bir sakıncası olsa vermezlerdi diye düşünüyorum ama isterseniz başka hastanelere de danışın
bı saglık sorunumuz yok cok sukur ne bılım hemen yaptırayım dıe dusunduyum .
bir sorununuz yoksa bence bu kadar küçükken yaptırmayın.
Yenidogan hemsiresiyim, 10 erkek bebegimizden 9'u dogdugunun ertesi gunu hastanemizde lokal anesteziyle sunnet ediliyor. Aci konusunda sorun yasamiyoruz. Aciyacagi kadar aciyor tabii, sonucta kesik, ama oyle anormal boyutlarda bir sorun yok. Oglum olsa ben de dogar dogmaz sunnet ettirirdim. Benim cok benimsedigim birsey.
Genel anesteziden cok korkan biri olarak, boyle ufak sayilabilecek bir operasyon icin genel anesteziyi ben uygun bulmuyorum. Her turlu genel anestezi intube edilmeyi gerektirir. Yani agzinizdan, solunum yolunuza giden bir tup yerlestirilir, anestezi islem sonrasinda ilacla geri alinana kadar da mekanik olarak nefes aldirilirsiniz. Yani solunum cihaziyla. Sunnet gibi bir operasyon icin boyle birseye gerek yok. Zaten fiyati da daha fazladir genel anesteziden dolayi. Zaten 5 dakikalik birsey. Karar size kalmis. Ben bildigimi paylasiyorum.
Iciniz rahat etmezse baska doktora da danisin, onlar sizi aydinlatir.
Biz 4.5 aylıkken genel anestezi ile sünnet ettirdik.
Esasen çişini yapıyordu ama hiç durmuyordu,huysuzluğuna verdik.
bu yüzden sünnet ettirdik ki,huysuzluğunun nedeni de belli oldu.
sünnetten sonra çok rahatladı,bezli olduğu için çabuk iyileşti.
bebek küçükse tahmini ilk 3 ay gibi lokal yapılıyor,çünkü tutması kolay oluyor.
büyüdükten sonra da genel anestesi oluyor.dediğim gibi için rahat olsun.
hiç korkmayın,hatta keşke doğar doğmaz yaptırsaydım dedim.
fazla da geciktirmeyin derim.
offff offffff içim daralıyo resmen yaa benim oğlumda 9 aylık haftaya sünnet yaptıracaz hiç bilmiyorum bu işleri nasıl oluyor, ne bitiyor, napacaz, çok acırmı, kafamda bin tane soru var, sorması ayıp kaç lira sünnet ve tecrübeli anneler iyileşmesi ne kadar sürüyo, kaç dkkada biter bu işlem :26:![]()
genel anestezi ya da lokala doktor karar veriyor diye biliyorum
offff offffff içim daralıyo resmen yaa benim oğlumda 9 aylık haftaya sünnet yaptıracaz hiç bilmiyorum bu işleri nasıl oluyor, ne bitiyor, napacaz, çok acırmı, kafamda bin tane soru var, sorması ayıp kaç lira sünnet ve tecrübeli anneler iyileşmesi ne kadar sürüyo, kaç dkkada biter bu işlem :26:![]()