anestezili aşılama olan var mı?

Dünden beri sanki adet olacakmışım gibi oluyor kasıklarımda. Olmaması için dua ediyorum. Bugün tam 10.günüm 3 gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum. Belki tutmadı ama umudumu kaybetmek istemiyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Adet görmeyene kadar şansımız var çünkü :)
canım naptın test yaptın mı

Canım merhaba bende 4 de olacağım doktora bi kaç kez sordum hayır etkelilemez tabikide dedi hiç bir sorun olmayacagını söyledi ilk aşılamam olucak cok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum saati 5 dk uyutucaz dedi rahim filminide 2 ay önce çekildim tüpler açık onuda sedasyonla çektirdim uyudum yani bakalım beni neler bekliyor inşallah etkilemez anestezi
Merhaba bugun ben de akşam uzerı anestezılı aşılama olacağım ıdrara sıkışık ol dedı kac saat önceden lavaboya gıtmelıyım sızınkı nasıldı ya cok sıkışır dayanamazsam tereddütüm oluştu su da ıcmemeliymişim

Merhaba bugun ben de akşam uzerı anestezılı aşılama olacağım ıdrara sıkışık ol dedı kac saat önceden lavaboya gıtmelıyım sızınkı nasıldı ya cok sıkışır dayanamazsam tereddütüm oluştu su da ıcmemeliymişim
bana demedi canım öyle birşey nasıl olucakki ben valla girmeden önce yaptım anesteziliyken tutabilir miyiz ki hiç bilmiyorumm

banada öyle dedi 6 saat önce kestim yemeyi içmeyi hiç sıkıntı olmuyor 5 dk da uyanıyosun sen neden anestezili oluyorsun canım
Vajinusmusum😔 üç yıl once de aşılama oldum ama anestezısız dr a müsaade etmedım zor oldu daha doğrusu spermlerın icerı gırdıgınden bıle emın degılim bu kez anestezi ıstedım

Vajinusmusum😔 üç yıl once de aşılama oldum ama anestezısız dr a müsaade etmedım zor oldu daha doğrusu spermlerın icerı gırdıgınden bıle emın degılim bu kez anestezi ıstedım
hiç merak etme çok kolay hiç birşey hissetmiyeceksin

Canım adet oldun mu
Evet maalesef 2.aşılamamda tutmadı. 4 gün önce oldum bitti. Vardır bir hayır herşey de. Doktorum bana dedi eğer bu aşılamanda tutmazsa 1 sene kadar aşılama yapma vucüdun dinlensin. Bende kendime 4-5 ay kadar süre verdim kendiliğinden olmasını bekleyeceğim. Daha sknra tekrar hastaneye giderim diye düşünüyorum. Bu arada kaç yıllık evlisin sen canım? Ben 2,5 sene oldu.

Evet maalesef 2.aşılamamda tutmadı. 4 gün önce oldum bitti. Vardır bir hayır herşey de. Doktorum bana dedi eğer bu aşılamanda tutmazsa 1 sene kadar aşılama yapma vucüdun dinlensin. Bende kendime 4-5 ay kadar süre verdim kendiliğinden olmasını bekleyeceğim. Daha sknra tekrar hastaneye giderim diye düşünüyorum. Bu arada kaç yıllık evlisin sen canım? Ben 2,5 sene oldu.
benim aralıgın 27 sinde 2 yıl olucak ilk 5 ay korunduk benimde ilki hüsranla sonuçlandı 2 gün gecikti ama dün adet oldum hemde değişik yani dün kasıklarımdan popoma dogru bir agrılar girdi kıvrandım ağladım sonra büyük bi parça düştü pıhtı gibi sonra rahatladım ben 1 ay ara verdim doktor öyle dedi 12.ayda tekrar deneyeceğim

benim aralıgın 27 sinde 2 yıl olucak ilk 5 ay korunduk benimde ilki hüsranla sonuçlandı 2 gün gecikti ama dün adet oldum hemde değişik yani dün kasıklarımdan popoma dogru bir agrılar girdi kıvrandım ağladım sonra büyük bi parça düştü pıhtı gibi sonra rahatladım ben 1 ay ara verdim doktor öyle dedi 12.ayda tekrar deneyeceğim
Umarım tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz da buradan birbirimize "hamileyim" diye haber veririz. 🙂🤲

Back
X