- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
Salı günü aşılama yaptıracağım ve anestezili olacak daha önce yaptıran varmı deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 kere yaptırdım anestezisiz ama anestezili daha iyiymiş diye duydum o an uyuyorsun ya haberin yok tuttu mu tutmadı mı diye stres olmadığın için tutma oranı yüjseliyormuş rabbim şimdiden sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah bol bol Antep fıstığı havuç yeSalı günü aşılama yaptıracağım ve anestezili olacak daha önce yaptıran varmı deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Amin inşallahBen 3 kere yaptırdım anestezisiz ama anestezili daha iyiymiş diye duydum o an uyuyorsun ya haberin yok tuttu mu tutmadı mı diye stres olmadığın için tutma oranı yüjseliyormuş rabbim şimdiden sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah bol bol Antep fıstığı havuç yebana da ya, pozitif haberi alınca
Yok hiçbiri tutmadı ben tüp bebeğe başladım Bi hafta iğneleri kullandım kist oluştu yumurtaları baskıladığı için yumurtalar büyümemiş doktorum tedaviyi iptal etti bende ertesi gün ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdim çok şükür hamile kaldımAmin inşallahsizin 3.demi tuttu peki
Canım ben anestezisiz oldum ve hiç ağrı sızı hissetmedim. Yani düşünüyorum şu an da olsa yine anestezi almazdım çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun z
Çok sevindim Rabbim inşallah banada nasip ederYok hiçbiri tutmadı ben tüp bebeğe başladım Bi hafta iğneleri kullandım kist oluştu yumurtaları baskıladığı için yumurtalar büyümemiş doktorum tedaviyi iptal etti bende ertesi gün ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdim çok şükür hamile kaldımtabi bir çok arkadaşımınki ilk aşılamada tuttu benimki bugüne nasipmiş
Amin çok teşekkür ederim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kolaylıkla size de nasip olsun inşallahÇok sevindim Rabbim inşallah banada nasip ederRabb'im sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Amin inşallah canım, sağlıkla size de nasip olsun inşallahÇok sevindim Rabbim inşallah banada nasip ederRabb'im sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Canım anestezi ilk defa duyuyorum aşılama daSalı günü aşılama yaptıracağım ve anestezili olacak daha önce yaptıran varmı deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Merhaba ben anestezili oldum hicbisey hissetmedim güzel güzel uyudumSalı günü aşılama yaptıracağım ve anestezili olacak daha önce yaptıran varmı deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Siz de mi anestezili olacaksınızYarin olcam ins bende![]()
Evet anestezili saat 12deSiz de mi anestezili olacaksınız
Peki aşılamanız tuttumuEvet anestezili saat 12de![]()
Hadi hayırlısıEvet anestezili saat 12de![]()
Yok hiçbiri tutmadı ben tüp bebeğe başladım Bi hafta iğneleri kullandım kist oluştu yumurtaları baskıladığı için yumurtalar büyümemiş doktorum tedaviyi iptal etti bende ertesi gün ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdim çok şükür hamile kaldımtabi bir çok arkadaşımınki ilk aşılamada tuttu benimki bugüne nasipmiş
Bazen kendiliğinden gidiyor kist bazende ilaç veriyorlar bana kendiliğinden gider dedi demekki gitti öyle hamile kaldımKist oluşması köt übirsey değil mi ? Yoksa ilk regl ile gidiyor mu kist?