Gebeliğe Hazırlık Anestezili aşılama yaptıran varmı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı günü aşılama yaptıracağım ve anestezili olacak daha önce yaptıran varmı deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Ben 3 kere yaptırdım anestezisiz ama anestezili daha iyiymiş diye duydum o an uyuyorsun ya haberin yok tuttu mu tutmadı mı diye stres olmadığın için tutma oranı yüjseliyormuş rabbim şimdiden sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah bol bol Antep fıstığı havuç ye 😍bana da ya, pozitif haberi alınca

Canım ben anestezisiz oldum ve hiç ağrı sızı hissetmedim. Yani düşünüyorum şu an da olsa yine anestezi almazdım çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun zaten 🤷🏼‍♀️

Ben 3 kere yaptırdım anestezisiz ama anestezili daha iyiymiş diye duydum o an uyuyorsun ya haberin yok tuttu mu tutmadı mı diye stres olmadığın için tutma oranı yüjseliyormuş rabbim şimdiden sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah bol bol Antep fıstığı havuç ye 😍bana da ya, pozitif haberi alınca
Amin inşallah 🤲 sizin 3.demi tuttu peki

Amin inşallah 🤲 sizin 3.demi tuttu peki
Yok hiçbiri tutmadı ben tüp bebeğe başladım Bi hafta iğneleri kullandım kist oluştu yumurtaları baskıladığı için yumurtalar büyümemiş doktorum tedaviyi iptal etti bende ertesi gün ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdim çok şükür hamile kaldım 😍tabi bir çok arkadaşımınki ilk aşılamada tuttu benimki bugüne nasipmiş

Canım ben anestezisiz oldum ve hiç ağrı sızı hissetmedim. Yani düşünüyorum şu an da olsa yine anestezi almazdım çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun z

Yok hiçbiri tutmadı ben tüp bebeğe başladım Bi hafta iğneleri kullandım kist oluştu yumurtaları baskıladığı için yumurtalar büyümemiş doktorum tedaviyi iptal etti bende ertesi gün ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdim çok şükür hamile kaldım 😍tabi bir çok arkadaşımınki ilk aşılamada tuttu benimki bugüne nasipmiş
Çok sevindim Rabbim inşallah banada nasip eder🤲 Rabb'im sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin

Kist oluşması köt übirsey değil mi ? Yoksa ilk regl ile gidiyor mu kist?

Back
X