Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaKasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿
Progestan duphaston gibi kullandığım fitil yada haplar adeti geciktirebileceği için kesin sayılıyor canım 14. Gün artık 14. Gün sonrası reglinin kist oluşmamışsa bi kaç gün içerisinde gelmesini bekliyorsun
Bugün doktoru aradım 2 tane yumurtan gelişti oda çatlatma iğnesiyle çatlamıştır kist yapacak bir durum yok ama 4 5 gün içinde adet olmazsan gel dedi çok korkuyorum ya adaçayı falan içmeye başladım bugün böyle olup kist oluşan oluyor mu
Progestan duphaston gibi kullandığım fitil yada haplar adeti geciktirebileceği için kesin sayılıyor canım 14. Gün artık 14. Gün sonrası reglinin kist oluşmamışsa bi kaç gün içerisinde gelmesini bekliyorsun