• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14. gün kesin mi demek oluyor yani adeti beklemek gerekmiyor mu canım
Progestan duphaston gibi kullandığım fitil yada haplar adeti geciktirebileceği için kesin sayılıyor canım 14. Gün artık 14. Gün sonrası reglinin kist oluşmamışsa bi kaç gün içerisinde gelmesini bekliyorsun

Ohss kisti yapması için belirtin varmı canım onu ihmal etme şüphen varsa e2 kan ve alttan ultrasonla baktır
Bugün doktoru aradım 2 tane yumurtan gelişti oda çatlatma iğnesiyle çatlamıştır kist yapacak bir durum yok ama 4 5 gün içinde adet olmazsan gel dedi çok korkuyorum ya adaçayı falan içmeye başladım bugün böyle olup kist oluşan oluyor mu

Progestan duphaston gibi kullandığım fitil yada haplar adeti geciktirebileceği için kesin sayılıyor canım 14. Gün artık 14. Gün sonrası reglinin kist oluşmamışsa bi kaç gün içerisinde gelmesini bekliyorsun
Çok üzüldüm sizin adınıza allahım inşallah istediğinizi gönlünüze göre verir

Hayırlısı olsun canım Allah ummadığın anda sevindirsin inşallah ümitsizliğe kapılma sakın 🙏 aşılama neden olmuştun 2. defa demiştin galiba pcos mu vardı

Hayırlısı olsun canım ümitleri kaybetmek yok tam gaz devam et bence, olacaktır rabbimin izniyle 💙

Back
X