- 25 Aralık 2017
- 82
- 40
- 3
- 30
Sonucunu bizimle paylaşmayı unutma :) inşallah olmuştur inşallahhhSonucumu daha almadim canim yarin belli olacak insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunu bizimle paylaşmayı unutma :) inşallah olmuştur inşallahhhSonucumu daha almadim canim yarin belli olacak insallah
Hayır hsgyi falan anestezili cektirmistim ama aşılama anestezisiz oldu zaten bir dakika bile sürmüyor hiçbir şey hissetmedimAnestezilimi oldun ve özelde mi ? Agri sanci durumu nasildi ? Çok tedirginim ..
Benim tutmadi malesef kizlarSonucunu bizimle paylaşmayı unutma :) inşallah olmuştur inşallahhh
Canım ben seçmedim özele gidiyorum doktorum anestezili yapıcam dedi yaptı 700 tl verdik 300 tlde laboratuvar a verdik
İstanbulda oldum rapor fln istemediler canımRapor falan çıkarttırdilar mi ? Bize 800 + 500 labr fiyat verildi yüksek gibi geldi de..
Kaç gün önce oldu birde hangi şehir?
Hakkında hayırlısı olsun güzelim üzülmemek elde değil bu durumda teselli sözü bile yok inşallah yakın zamanda sende kavuşacaksın sakın isyan etme acaba anestezi yüzünden mi olmadı bi yerde öyle bir yazı okumuştumBenim tutmadi malesef kizlar
Anestezi yuzunden olabilir mi ki Ben hic duymadmHakkında hayırlısı olsun güzelim üzülmemek elde değil bu durumda teselli sözü bile yok inşallah yakın zamanda sende kavuşacaksın sakın isyan etme acaba anestezi yüzünden mi olmadı bi yerde öyle bir yazı okumuştum
İstanbulun neresinde bende aşılama yapcam doktor arıyorumİstanbulda oldum rapor fln istemediler canım
Bende vajinusmusum ve aşılama genel anestezi altinda başarılı olmuyormuş spermler etkileniyormus ne yapacagimi şaşırdımMerhaba arkadaşlar aranızda vajinismus olup anestezi li aşılama yaptıran varmı?
Sonuç ne oldu acabaBen dün aşılama yaptım anestezi li oldu