• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Anestezili aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anestezilimi oldun ve özelde mi ? Agri sanci durumu nasildi ? Çok tedirginim ..
Hayır hsgyi falan anestezili cektirmistim ama aşılama anestezisiz oldu zaten bir dakika bile sürmüyor hiçbir şey hissetmedim

Canım ben seçmedim özele gidiyorum doktorum anestezili yapıcam dedi yaptı 700 tl verdik 300 tlde laboratuvar a verdik

Canım ben seçmedim özele gidiyorum doktorum anestezili yapıcam dedi yaptı 700 tl verdik 300 tlde laboratuvar a verdik

Rapor falan çıkarttırdilar mi ? Bize 800 + 500 labr fiyat verildi yüksek gibi geldi de..
Kaç gün önce oldu birde hangi şehir?

Benim tutmadi malesef kizlar
Hakkında hayırlısı olsun güzelim üzülmemek elde değil bu durumda teselli sözü bile yok inşallah yakın zamanda sende kavuşacaksın sakın isyan etme acaba anestezi yüzünden mi olmadı bi yerde öyle bir yazı okumuştum

Hakkında hayırlısı olsun güzelim üzülmemek elde değil bu durumda teselli sözü bile yok inşallah yakın zamanda sende kavuşacaksın sakın isyan etme acaba anestezi yüzünden mi olmadı bi yerde öyle bir yazı okumuştum
Anestezi yuzunden olabilir mi ki Ben hic duymadm

Merhaba arkadaşlar aranızda vajinismus olup anestezi li aşılama yaptıran varmı?
Bende vajinusmusum ve aşılama genel anestezi altinda başarılı olmuyormuş spermler etkileniyormus ne yapacagimi şaşırdım

Merhaba, İstanbul’da anestezili aşılama yaptıran var mı acaba? yardımcı olabilecek.

Back
X