Anestezili hsg çekimi

pandorarotti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
42
8
86
31
Kızlar merhaba rahim filmi çektirecem anestezili genel anestezi şeklinde oluyormuş sanırım anestezili çektirenler bana anlatabilir mi ameliyathanede falan mı oluyor bu işlem ? İşlem bitimi kontrolde kalacakmışım 2-3 saat ?

Kızlar merhaba rahim filmi çektirecem anestezili genel anestezi şeklinde oluyormuş sanırım anestezili çektirenler bana anlatabilir mi ameliyathanede falan mı oluyor bu işlem ? İşlem bitimi kontrolde kalacakmışım 2-3 saat ?
Hatırladığım kadarıyla ameliyathane gibi biryerdi çıkınca serum takip iki saat bekletmislerdi evdede o gün ayakda durmamami söylemişlerdi işlemden sonra kanama olabiliyor

Ben bi klinikte oldum ama evet ameliyathane gibi biraz. Kocaman bi cihaz var C şeklinde tam karnınızın üstüne denk geliyor ama size değmiyor. Anestezi uzmanı geliyor toplamda yarım saat falan. Ben 1 saatte yürüyerek çıkmıştım . Sonucu da hemen verdiler

Back
X