• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg hakkında beni bilgilendirir misiniz

Canım pik yaptığı gün çok sancim vardi kesin yumurtlamaydi akıntı vs hepsi vardi
Hiç başıma o şekilde gelmedi canım bilemiyorum ben hep normal döngüde yumurtlama görürüm hiç geç gormedim. Dedigin gibi sancı leke v.s şeylerde oluyor..

Merhaba bendende doktorum istedi adetimin son günü bu fiyat anestezili mi
Merhabalar Elifcan, Cuma günü çekilemedim adetim 2 gün fazladan devam etti. Nasip olursa Salı çektireceğim. Maalesef anestezili değil ama diğer yerlere göre epey uygun. Diğer aradığım yerler anestezisiz 10 bin fiyat verdi. C kollu görüntüleme diye biliyorum sormuştum yarın yine sorup kesinleştiricem

Fiyat olarak çok iyi bende anestezi ile olsun istemiştim ama Konya da anestezili fiyatı 25-35 bin dediler o yüzden şehir hastanesinde yaptırmak zorunda kaldım
Aynen bayağı iyi adaşım 😊 İlk 4-5 yeri arayıp uçuk fiyatları duyduktan sonra, burayı aradığımda nakit 3.000 dediklerinde şaşırmıştım. Deneyimleyip buraya muhakkak yazıcam. Senin nasıl geçti, sonucun nasıl çıktı merak ettim?

Korkulcak bir şey yok rahat olun kısa bi işlem , istanbul betamerde bir doktor bey çekti benimkini gayet sakin ve nazik biriydi .anestezi ihtiyacım da olmadı

Korkulcak bir şey yok rahat olun kısa bi işlem , istanbul betamerde bir doktor bey çekti benimkini gayet sakin ve nazik biriydi .anestezi ihtiyacım da olmadı
Ayy inşallah ayılıp bayılanları okuyunca acaba nasıl olur diye düşünmüyor değilim zaten çok şiddetli adet sancısı çekerim muhtemelen beni zorlamaz diye düşünüyorum 😊 Ama tüpleri tıkalı olanlar çok sıkıntı çekiyormuş sıvı verilince artık dua etmekten başka şansımız yok 😊

Aynen bayağı iyi adaşım 😊 İlk 4-5 yeri arayıp uçuk fiyatları duyduktan sonra, burayı aradığımda nakit 3.000 dediklerinde şaşırmıştım. Deneyimleyip buraya muhakkak yazıcam. Senin nasıl geçti, sonucun nasıl çıktı merak ettim?
Gerçeği söylemek gerekirse benim zorlu geçti malesef 46 kiloyum ve afedersin çatım darmış çok zorlandım. Benim sol tüpümde tıkanıklık varmış son ilacı bastıklarında baya kötü oldum bide stresle girdim ben elim ayağım titriyordu. Fakat benimle beraber girenler hiç acı çekmeden beş dakikada bitirdiler benim yarim saat sürdü. İnşallah seninki de ağrısız bir şekilde geçer. Benim aci eşiğim düşük :(

Gerçeği söylemek gerekirse benim zorlu geçti malesef 46 kiloyum ve afedersin çatım darmış çok zorlandım. Benim sol tüpümde tıkanıklık varmış son ilacı bastıklarında baya kötü oldum bide stresle girdim ben elim ayağım titriyordu. Fakat benimle beraber girenler hiç acı çekmeden beş dakikada bitirdiler benim yarim saat sürdü. İnşallah seninki de ağrısız bir şekilde geçer. Benim aci eşiğim düşük :(
Ah deme ya gözyaşım pıt 🥲 Öyle bir deneyim yaşamana üzüldüm sonra n'oldu tıkanıklık açıldı mı? Ve hamile kalmak için mi çektirmiştin?

Back
X