Gebeliğe Hazırlık Anestezili hsg çektirmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım çıktım sonuçlarımda temiz çıktı çok şükür biraz fazla kanamam var gibi o da yarın hafifler sanırım
Kanama bende de oldu canım bir ped kullandım sadece adet son günü gibi bir kanıyor sonra lekelenme şeklinde bitiyor. Canım sen anestezili mi çekildin acaba

Evet canım anestezili oldum benim epey var ya bi pes kullandım tamamen dolmuştu yenisini taktım

Süper geçmiş olsun ve şifa olsun aynı zamanlarda çekilmiş oldum inşallah ikimizede güzel bi haber gelsin bu ay ama çokta şartlamayalım üzülüyoruz sonra :)
Ayy hadi canım inşallah en kısa zamanda alırız güzel haber.Kafamıza çok takmamamız gerekiyor

Kuzum çekindim.Yeni geldim hastaneden.Sonuçlar temiz her şey iyi görünüyor dedi doktor .
Ayy hadi canım inşallah en kısa zamanda alırız güzel haber.Kafamıza çok takmamamız gerekiyor
Bana da dr sol taraf açılmış dedi şubatta kimyasal gebelik geçirdim sağ taraf iyi çalışıyor demişti olmadı hamilelik kan değerim düştü martta sol taraftan yumurtlama olmuş ve hamileyim canım şuan darısı başına bana da haber et dua edicem sana

Kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim hamilelerin duası kabul olur derler.rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Her isteyene nasip etsin anneliği rabbim

Kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim hamilelerin duası kabul olur derler.rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Her isteyene nasip etsin anneliği rabbim
Amin canım saol demeyi unutmuşum bende 1 tane ped koydum ama dolmadı bile ilk ilişkiden sonra çok az bi kan geldi hiç korkma sen bi sorun olursa özelden yazabilirsin birde ilişki bile daha rahat oluyor bu işlemden sonra bende öyle oldu en azından

Süper geçmiş olsun ve şifa olsun aynı zamanlarda çekilmiş oldum inşallah ikimizede güzel bi haber gelsin bu ay ama çokta şartlamayalım üzülüyoruz sonra :)
Hadi İnşaAllah bakalım ilk aydan kaldım.ben hamile ama kimyasal dı dr sonrası çabuk gelir dedi ve ertesi ay yine hamile kaldım

Bize bol bol dua edin nolur
Hadi İnşaAllah bakalım ilk aydan kaldım.ben hamile ama kimyasal dı dr sonrası çabuk gelir dedi ve ertesi ay yine hamile kaldım
ayuu canım sen de mi hsg çektirdiğim ay kaldın ben gebe kalmaya çalışıyorsun sandım

Yaaa benim biraz açım oluyordu ilişki olurken inşallah o da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…