Anestezili hsg çektirmekten çok korkuyorum

renksizhayat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
52
-64
1
Çarşamba günü rahim filmi çekilecek vajinusmus olduğum için. Ama nefes darlığım var. Ve anestezi altında kendiligimden nefes alamayacağım bogulacagim diye çok korkuyorum. Sanki akciğerlerim anestezi yüzünden nefes alma refleksini kaybedecek gibi geliyor.
Anestezili olanların deneyimine ihtiyacım var. Maskeli mi uyutuyorlar.nefes sıkıntısı çektiniz mi? Acıya razıyım şu vajinusmus belasına yok yere anestezi alacağım :((((

Çarşamba günü rahim filmi çekilecek vajinusmus olduğum için. Ama nefes darlığım var. Ve anestezi altında kendiligimden nefes alamayacağım bogulacagim diye çok korkuyorum. Sanki akciğerlerim anestezi yüzünden nefes alma refleksini kaybedecek gibi geliyor.
Anestezili olanların deneyimine ihtiyacım var. Maskeli mi uyutuyorlar.nefes sıkıntısı çektiniz mi? Acıya razıyım şu vajinusmus belasına yok yere anestezi alacağım :KK43:(((
Canim ben anestezisiz çektim öldüm... oyle bi aci oyle bi agri yok. Asla ve asla uyanık çektirme. Vajinusmus ta varsa asla çekemezsin zaten o filmi. Oldu da çektin elin kolun oynarsa sil bastan ayni anda tekrar yapılıyor. Anestezi o kadar kolay ki hic fark bile etmezsin içini ferah tut uyuyacakmissin gibi düşün

Canim ben anestezisiz çektim öldüm... oyle bi aci oyle bi agri yok. Asla ve asla uyanık çektirme. Vajinusmus ta varsa asla çekemezsin zaten o filmi. Oldu da çektin elin kolun oynarsa sil bastan ayni anda tekrar yapılıyor. Anestezi o kadar kolay ki hic fark bile etmezsin içini ferah tut uyuyacakmissin gibi düşün
içimi rahatlattin :)

Anestezili olanların deneyimine ihtiyacım var. Maskeli mi uyutuyorlar.nefes sıkıntısı çektiniz mi? Acıya razıyım şu vajinusmus belasına yok yere anestezi alacağım :KK43:(((
Anestezili ve anestezili olmadan 2 kez yaptırdım. Herkesin acı eşiği farklı tabi, anestezi almadan da yoğun bir ağrı acı hissetmemiştim. Anestezili olacakmış zaten sizinki, ilacı verdikleri andan bir kaç saniye sonrasında işlem bitip kendinize gelene kadar hiçbir şey duymayacaksınız. Sonrasında biraz ağrınız ve lekelenmeniz olabilir, ağrı kesici de veriyorlar. Maskenizi çıkarmanız istenmediği takdirde dursun. Yumurta toplama işleminde çıkarmamıştım.

Hiç korkma anesteziden. Bende rahim filmi çektirmiştim bilseydim böyle agrılı bişey anesteziyle yaptırırdım gerci devlet hastanesinde yaptırmıştım ozamanlar belkide devlet anestezi ile yapmıyordu. Neyseki işlem sırasında çok agrım oldu valla yalan yok ben bayılır gibi oldum ayaga kalkamadım. En iyisi uyutularak olmak. Rahim filminden 1 ay sonra hamile kaldım ogluma. Şimdi 7 yasında oğlum ve 3 yaşında kızım var.

Back
X