Öncelikle geçmiş olsun . Korkulacak hiçbir şey yok bende 2018 yılında anestezi almadan çektirmiştim . İyi ki de anestezi almamışım boşuna saniyelik bi acı için gerek yok zaten toplasan işlem 3 dk sürmüyor .ama sizin korkularınız fazla anestezi alın tabi ama bu kadar gerilmenin anlamı yok. Birkaç gün sonra ilişki olabilir ama korunmalı olsun demişlerdi . Nedeni de ilaçla film olduğu için radyasyona da maruz kalıyoruz bebek sorunlu olabilir diye .Merhaba hanimlar daha once de konu acmistim , sali gunu gitcem diye , bugun gittim vajinal ultrason yapildi hersey normal cikti cok sukur bi skntm yokmus ama asiri heyecanlandim bayilmayim diye spekulumlu muayene yapmadi tum kan hormon vs testler icin kan verdim cuma gunu icinde hsg randevusu verdi , bn cok kotu olunca anestezili dedi spekulumlu muayeneyede o zaman bakariz dedii , cok korkuyorum yine anestezide korkutuyo bna dua eder misiniz ? Bide internette okudum rahim filmi cektirilen ay iliski ve gebelik yasak diyo dogru mu ?
Peki bu nasil oluyo biri kapali derken nasil biri acik diyo , acaba film esnasinda mi acildi kiRahim filmini çekene göre değişiyor. Ben iki kere çektirdim. İlki çok canımı yaktı. Tüplerin tıkalı ameliyat olacaksın dediler. Olmadım başka hastanede tekrar çektirdim. İkinci çektirdiğimde hiç bişey duymadım doktor kalkabilirsin dediğinde aa bitti mi dedim hissetmedim bile. Tüplerim de açıkmış iyiki ameliyat felan olmamışım.
Bnada doktor antibiyotik ve agri kesici yazdi islem sonrasi kullan dediBana 20 gün ilişki yasak demişlerdi ve antibiyotik vermişlerdi galiba enfeksiyon falan kapmamak için
Sz denediniz mi yada olumlu sonuc aldiniz miHocasina bagli, anestezi cabuk atilan bir urun, ilk ay muhakkak deneyin demislerdi bize
Hiç bilmiyorum ki. İlk çekildiğim hastane çoğu kişiye aynısını yapmış ama.Peki bu nasil oluyo biri kapali derken nasil biri acik diyo , acaba film esnasinda mi acildi ki
Adetim biteli 1 gun olmustu 1 yumurtam 11mm olmus bile ovulasyon testi yaptgimda dingumun 12.gunu cikiyodu doktor sen 14 gunde yumurtlarsin dedi ovulasyonn testude yalan oldu , aslinda esimin kullandgi takviyede bu hafta 3 ayini dolduruyodu gebelik calismasi planliyoduk ama bu ay kaldi maaleesefki , hsg filminden dolayi cunku hsg den 4 gun sonra yumurtlma olur dediHocasina bagli, anestezi cabuk atilan bir urun, ilk ay muhakkak deneyin demislerdi bize
Hangi sehir hangi hastaneHiç bilmiyorum ki. İlk çekildiğim hastane çoğu kişiye aynısını yapmış ama.
Ankara. AütfHangi sehir hangi hastane
Bn ankara lokman hekimAnkara. Aütf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?