• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili Transfer

Cherry92

Aktif Üye
Pro Üye
18 Aralık 2023
4.354
9.386
78
Selam kızlar,

Aranızda anestezili transfer olan varmı? Nasıl geçiyor? Anestezi olmadan acıyormu?

Tüp bebek transferim olacak şubatta. Anestezili ve normal arasında kaldım. Anestezi olmadan acıyormu çok?
Selam canım kesinlikle bir ağrı sancı olmuyor en güzel an diyebilirim içinize konulurken görmek çok güzel bir his bence hiç boş yere anestezi almayın o duyguyu tadın derim tüp bebeğin en güzel kısmı diyebilirim normal muayene olabiliyorsanız alttan kesinlikle farklı bişeyi yok aynı

ben hissetmedim bile, bırak acımayı.
bunun için sakın anestezi falan alayım demeyin çok çok çok özel bir durum yoksa

Spekulum korkumdan ben de anestezili aşılama olmuştum . Vajinal ultrason oluyorum ama o demir şey beni çok korkutuyodu. Şimdi tekrar tedaviye başladım doktor Spekulumla muayene etti hiç bisey hissetmedim ama plastikti oyuzden mi bilmiyorum.

Merhaba aynı durumdayim.subatta tedaviye baslicam.alttsn muayene de kasiliyorum.simfiki hocam ultrason ddn bakıyor.defim jocsm ben kasiliyorum...dedi uyuturuz... sıkıntı olmaz dimi ..baya kasiliyorum günkü.asilamada bunalmistim zor bela olmustu

Selam canım kesinlikle bir ağrı sancı olmuyor en güzel an diyebilirim içinize konulurken görmek çok güzel bir his bence hiç boş yere anestezi almayın o duyguyu tadın derim tüp bebeğin en güzel kısmı diyebilirim normal muayene olabiliyorsanız alttan kesinlikle farklı bişeyi yok aynı

Alttan muayene oluyorum ama ağrılı geçiyor hassasım biraz. Yinede okadarsa idare edebilirim.
Ama transferde spekulum varya o beni biraz ürkütüyor hani daha çok acıyacakmış gibi.

ben hissetmedim bile, bırak acımayı.
bunun için sakın anestezi falan alayım demeyin çok çok çok özel bir durum yoksa

Açıkcası biraz korku var. Vajinismusu yendim.
Aşırı kasılıyorum ama alttan muayene olabiliyorum artok.
Bunda spekülüm varya o beni çok ürkütüyor.

Merhaba aynı durumdayim.subatta tedaviye baslicam.alttsn muayene de kasiliyorum.simfiki hocam ultrason ddn bakıyor.defim jocsm ben kasiliyorum...dedi uyuturuz... sıkıntı olmaz dimi ..baya kasiliyorum günkü.asilamada bunalmistim zor bela olmustu

Bende böyleydim ama doktorum karından hem iyi görünmez hemde sürekli yumurta toplamada uyutursak etkiler dedi kalitesini.
Çünkü yumurta büyütürken çok oluyor alttan muayene sürekli takip. Bi kaç günde bir anestezi alman gerekir. Bence yapabilirsen vajinal muayene yaptırmaya çalış.
Bende acı değil sadece biraz rahatsız bi his oluştu ama alıştım.

Spekulum korkumdan ben de anestezili aşılama olmuştum . Vajinal ultrason oluyorum ama o demir şey beni çok korkutuyodu. Şimdi tekrar tedaviye başladım doktor Spekulumla muayene etti hiç bisey hissetmedim ama plastikti oyuzden mi bilmiyorum.

Ayy ne bileyim çok kararsız kaldım.
Doktor yaparız anestezi istersen etkilemez sonucu dedi ama bir yandanda o transfer anını görmek istiyorum.

Spekulumla hiç muayene olmadin mi ?

Hayır yumurta büyütme sürecinde vajinal muayene oldum ama o çubuk gibi şeyle yani spekulum hiç olmadı. Toplarkende zaten anestezi vardı o anda smearda aldılar herhangi bi hastalık varmı bakmak için. o embryolarım donduruldu. Bir ay dinlenme işte şubat adetimlede 20nci gününde transfer dedi doktorum.
Transfer spekulumla oluyormuş. Hiç daha önce spekulumla muayenem olmadı o yüzden baya korkuyorum.

Kaç dakika sürmüştü transfer?

Ben idrara sıkışık duramıyorum dayanamıyorum diye ağladığımda bile yeteri kadar sıkışık değilsin diye doktorum idrar kesesine müdahale etmişti transfer sırasında çok kasıldım bende travma kaldı aslında işlem çok basit ama ben duramıyorum normal hayatımda da böyle.
O transferim de pozitifti sonucu etkilemedi daha sonraki transferlerimde anestezi almayı kendim istedim rahat geçti transferim sonuç yine pozitifti.
Eğer idrara sıkışık kalabiliyorsanız inanın çok basit ve kısa bir işlem boş yere anestezi almayın, ama aşırı stres, vajinal muayene kasılma ve idrara sıkışık kalamıyorsanız anestezi de bir seçenek her iki yöntemde transfer sonucunu etkilemiyor içiniz rahat olsun

Ben idrara sıkışık duramıyorum dayanamıyorum diye ağladığımda bile yeteri kadar sıkışık değilsin diye doktorum idrar kesesine müdahale etmişti transfer sırasında çok kasıldım bende travma kaldı aslında işlem çok basit ama ben duramıyorum normal hayatımda da böyle.
O transferim de pozitifti sonucu etkilemedi daha sonraki transferlerimde anestezi almayı kendim istedim rahat geçti transferim sonuç yine pozitifti.
Eğer idrara sıkışık kalabiliyorsanız inanın çok basit ve kısa bir işlem boş yere anestezi almayın, ama aşırı stres, vajinal muayene kasılma ve idrara sıkışık kalamıyorsanız anestezi de bir seçenek her iki yöntemde transfer sonucunu etkilemiyor içiniz rahat olsun

Çok teşekkür ederim. Çok sevindim. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
İdrara sıkışık kalmakta bir problemim yok açıkçası.
Sadece biraz zorlanıyorum vajinal muayenedede.
Ama onla eş değerse dişimi sıkarım.
Spekulum biraz gözümü korkuttuğu için çok acıyacakmış gibi hayal ediyorum hep.

Çok teşekkür ederim. Çok sevindim. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
İdrara sıkışık kalmakta bir problemim yok açıkçası.
Sadece biraz zorlanıyorum vajinal muayenedede.
Ama onla eş değerse dişimi sıkarım.
Spekulum biraz gözümü korkuttuğu için çok acıyacakmış gibi hayal ediyorum hep.
Normal muayeneden bile kısa süren bir işlem.
Spekulum sırasında kasmazsanız acıtmıyor hepsi sizin sakinliğinize bağlı transfer tüm tedavinin en güzel bölümü ben transferden mutsuz üzgün çıkan bir kadın görmedim.
Hatta ben transferden çıkınca baygın olduğum için çok büyük bir ihmal yaşadım saatlerce ağladım doktorum bile tedavimiz başarısız büyük ihtimalle dedi transfer sonrası tutunmasını arttırmak için ilaçlarımı bile vermemiş çok şükür sonuç hepimizi şok etti kızım 14 aylık.
Sizede güzellikler diliyorum gönlünüzden geçen nasip olsun 🌸

Hiçbir ağrı, sızı olmuyor anestezi almayın boşu boşuna. Ekrandan embriyolarımın gidişini seyrettirmişti doktorum, bence o anı yaşamalısınız 🥰

Normal muayeneden bile kısa süren bir işlem.
Spekulum sırasında kasmazsanız acıtmıyor hepsi sizin sakinliğinize bağlı transfer tüm tedavinin en güzel bölümü ben transferden mutsuz üzgün çıkan bir kadın görmedim.
Hatta ben transferden çıkınca baygın olduğum için çok büyük bir ihmal yaşadım saatlerce ağladım doktorum bile tedavimiz başarısız büyük ihtimalle dedi transfer sonrası tutunmasını arttırmak için ilaçlarımı bile vermemiş çok şükür sonuç hepimizi şok etti kızım 14 aylık.
Sizede güzellikler diliyorum gönlünüzden geçen nasip olsun 🌸

Ay cidden içime umut ve ferahlık geldi.
Çok teşekkür ederim💜

Back
X