Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar,
Aranızda anestezili transfer olan varmı? Nasıl geçiyor? Anestezi olmadan acıyormu?
Selam canım kesinlikle bir ağrı sancı olmuyor en güzel an diyebilirim içinize konulurken görmek çok güzel bir his bence hiç boş yere anestezi almayın o duyguyu tadın derim tüp bebeğin en güzel kısmı diyebilirim normal muayene olabiliyorsanız alttan kesinlikle farklı bişeyi yok aynıTüp bebek transferim olacak şubatta. Anestezili ve normal arasında kaldım. Anestezi olmadan acıyormu çok?
Selam canım kesinlikle bir ağrı sancı olmuyor en güzel an diyebilirim içinize konulurken görmek çok güzel bir his bence hiç boş yere anestezi almayın o duyguyu tadın derim tüp bebeğin en güzel kısmı diyebilirim normal muayene olabiliyorsanız alttan kesinlikle farklı bişeyi yok aynı
ben hissetmedim bile, bırak acımayı.
bunun için sakın anestezi falan alayım demeyin çok çok çok özel bir durum yoksa
Merhaba aynı durumdayim.subatta tedaviye baslicam.alttsn muayene de kasiliyorum.simfiki hocam ultrason ddn bakıyor.defim jocsm ben kasiliyorum...dedi uyuturuz... sıkıntı olmaz dimi ..baya kasiliyorum günkü.asilamada bunalmistim zor bela olmustu
Spekulum korkumdan ben de anestezili aşılama olmuştum . Vajinal ultrason oluyorum ama o demir şey beni çok korkutuyodu. Şimdi tekrar tedaviye başladım doktor Spekulumla muayene etti hiç bisey hissetmedim ama plastikti oyuzden mi bilmiyorum.
Spekulumla hiç muayene olmadin mi ?Ayy ne bileyim çok kararsız kaldım.
Doktor yaparız anestezi istersen etkilemez sonucu dedi ama bir yandanda o transfer anını görmek istiyorum.
Spekulumla hiç muayene olmadin mi ?
ben hissetmedim bile, bırak acımayı.
bunun için sakın anestezi falan alayım demeyin çok çok çok özel bir durum yoksa
Selam canım kesinlikle bir ağrı sancı olmuyor en güzel an diyebilirim içinize konulurken görmek çok güzel bir his bence hiç boş yere anestezi almayın o duyguyu tadın derim tüp bebeğin en güzel kısmı diyebilirim normal muayene olabiliyorsanız alttan kesinlikle farklı bişeyi yok aynı
Ben idrara sıkışık duramıyorum dayanamıyorum diye ağladığımda bile yeteri kadar sıkışık değilsin diye doktorum idrar kesesine müdahale etmişti transfer sırasında çok kasıldım bende travma kaldı aslında işlem çok basit ama ben duramıyorum normal hayatımda da böyle.
O transferim de pozitifti sonucu etkilemedi daha sonraki transferlerimde anestezi almayı kendim istedim rahat geçti transferim sonuç yine pozitifti.
Eğer idrara sıkışık kalabiliyorsanız inanın çok basit ve kısa bir işlem boş yere anestezi almayın, ama aşırı stres, vajinal muayene kasılma ve idrara sıkışık kalamıyorsanız anestezi de bir seçenek her iki yöntemde transfer sonucunu etkilemiyor içiniz rahat olsun
Normal muayeneden bile kısa süren bir işlem.Çok teşekkür ederim. Çok sevindim. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
İdrara sıkışık kalmakta bir problemim yok açıkçası.
Sadece biraz zorlanıyorum vajinal muayenedede.
Ama onla eş değerse dişimi sıkarım.
Spekulum biraz gözümü korkuttuğu için çok acıyacakmış gibi hayal ediyorum hep.
Normal muayeneden bile kısa süren bir işlem.
Spekulum sırasında kasmazsanız acıtmıyor hepsi sizin sakinliğinize bağlı transfer tüm tedavinin en güzel bölümü ben transferden mutsuz üzgün çıkan bir kadın görmedim.
Hatta ben transferden çıkınca baygın olduğum için çok büyük bir ihmal yaşadım saatlerce ağladım doktorum bile tedavimiz başarısız büyük ihtimalle dedi transfer sonrası tutunmasını arttırmak için ilaçlarımı bile vermemiş çok şükür sonuç hepimizi şok etti kızım 14 aylık.
Sizede güzellikler diliyorum gönlünüzden geçen nasip olsun![]()
Hiçbir ağrı, sızı olmuyor anestezi almayın boşu boşuna. Ekrandan embriyolarımın gidişini seyrettirmişti doktorum, bence o anı yaşamalısınız![]()