Anestezili Transfer

Çok teşekkür ederim tekrar 💜
Merhaba ben de transferden çok korkuyorum ama beni de ameliyat ortamında olması geriyordu:) spekulum muayenesi oldum ilk olduğumda doktor bana hafif ıkınırsam asla girdiğini bile anlamayacağımı söyledi öyle yaptım ve aşırı rahattı. İkincisinde farklı dr a çok korktuğumu dediğimde bana kendini rahat bırak dediği an nefes alıp verdim ve yine anlık bir rahatsızlık hissi sadece ama acı değil ve anlık geçiyor vajinal ultrason gibi. Buna güvenerek acı duymayacağım diyorum kendime. Siz de o an olanildiğinde rahat olun ve bol nefes alıp verin bence hiç zorlanmayacaksınız 🙏🏼🥹

Merhaba ben de transferden çok korkuyorum ama beni de ameliyat ortamında olması geriyordu:) spekulum muayenesi oldum ilk olduğumda doktor bana hafif ıkınırsam asla girdiğini bile anlamayacağımı söyledi öyle yaptım ve aşırı rahattı. İkincisinde farklı dr a çok korktuğumu dediğimde bana kendini rahat bırak dediği an nefes alıp verdim ve yine anlık bir rahatsızlık hissi sadece ama acı değil ve anlık geçiyor vajinal ultrason gibi. Buna güvenerek acı duymayacağım diyorum kendime. Siz de o an olanildiğinde rahat olun ve bol nefes alıp verin bence hiç zorlanmayacaksınız 🙏🏼🥹

teşekkür ederim canım. Bi kaç hafta daha vaktim var düşünmek için. Doktor sonucu etkilemez ama o anı görmek çok keyifli boşuna kaçırma felan dedi o aklımı karıştırdı. Videolarda bakıncada çok güzel görünüyor o anı görmek. Bakalım biraz daha düşünüp karar vereceğim artık.

Senin transferindemi şubatta canım ve ilkmi? 🥹

Hiç ağrı sızı olmadı ki 3-4dakikalik bsey.ayrica transfer sırasında embryo birakildginda görmek daha iyi hissettiriyor insanı 🥰

Vajinismus geçmişi olan biri olarak yazıyorum ben birşey hissetmedim hatta acaba ne zaman embriyoları verecekler diyordum o sırada ekranı gösterdiler bırakıyoruz diye öyle haberim oldu yoksa hissetmemiştim 2 kez tedavim oldu ilkinde de hissetmemiştim

Back
X