Hiçbir ağrı, sızı olmuyor anestezi almayın boşu boşuna. Ekrandan embriyolarımın gidişini seyrettirmişti doktorum, bence o anı yaşamalısınız![]()
Peki uzun sürüyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir ağrı, sızı olmuyor anestezi almayın boşu boşuna. Ekrandan embriyolarımın gidişini seyrettirmişti doktorum, bence o anı yaşamalısınız![]()
Peki uzun sürüyormu?
Birkaç dakika sürüyor, çok kısa
Merhaba ben de transferden çok korkuyorum ama beni de ameliyat ortamında olması geriyordu:) spekulum muayenesi oldum ilk olduğumda doktor bana hafif ıkınırsam asla girdiğini bile anlamayacağımı söyledi öyle yaptım ve aşırı rahattı. İkincisinde farklı dr a çok korktuğumu dediğimde bana kendini rahat bırak dediği an nefes alıp verdim ve yine anlık bir rahatsızlık hissi sadece ama acı değil ve anlık geçiyor vajinal ultrason gibi. Buna güvenerek acı duymayacağım diyorum kendime. Siz de o an olanildiğinde rahat olun ve bol nefes alıp verin bence hiç zorlanmayacaksınızÇok teşekkür ederim tekrar![]()
Merhaba ben de transferden çok korkuyorum ama beni de ameliyat ortamında olması geriyordu:) spekulum muayenesi oldum ilk olduğumda doktor bana hafif ıkınırsam asla girdiğini bile anlamayacağımı söyledi öyle yaptım ve aşırı rahattı. İkincisinde farklı dr a çok korktuğumu dediğimde bana kendini rahat bırak dediği an nefes alıp verdim ve yine anlık bir rahatsızlık hissi sadece ama acı değil ve anlık geçiyor vajinal ultrason gibi. Buna güvenerek acı duymayacağım diyorum kendime. Siz de o an olanildiğinde rahat olun ve bol nefes alıp verin bence hiç zorlanmayacaksınız![]()
Merhaba ben de transferden çok korkuyorum ama beni de ameliyat ortamında olması geriyordu:) spekulum muayenesi oldum ilk olduğumda doktor bana hafif ıkınırsam asla girdiğini bile anlamayacağımı söyledi öyle yaptım ve aşırı rahattı. İkincisinde farklı dr a çok korktuğumu dediğimde bana kendini rahat bırak dediği an nefes alıp verdim ve yine anlık bir rahatsızlık hissi sadece ama acı değil ve anlık geçiyor vajinal ultrason gibi. Buna güvenerek acı duymayacağım diyorum kendime. Siz de o an olanildiğinde rahat olun ve bol nefes alıp verin bence hiç zorlanmayacaksınız![]()
Evet canım şuan rahim dinlendirmesindeyim adetimi bekliyorum çok heyecanlıyımSenin transferindemi şubatta canım ve ilkmi?![]()
Selam agirsiz işlem 3 dakıka bile aurmuyor anestezıya ne ihtiyacSelam kızlar,
Aranızda anestezili transfer olan varmı? Nasıl geçiyor? Anestezi olmadan acıyormu?
İşlem 5 dakika ne gerek var anesteziye ya :) acımıyorda içiniz rahat olsun çok kısa süren bişeySelam kızlar,
Aranızda anestezili transfer olan varmı? Nasıl geçiyor? Anestezi olmadan acıyormu?
Evet canım şuan rahim dinlendirmesindeyim adetimi bekliyorum çok heyecanlıyım![]()
İşlem 5 dakika ne gerek var anesteziye ya :) acımıyorda içiniz rahat olsun çok kısa süren bişey
Selam agirsiz işlem 3 dakıka bile aurmuyor anestezıya ne ihtiyac
Evet kendinizi rahat bırakın . Suyu aşırı içmeyin . Kasmayın kendinizi transferden sonra idrarırknjz olursa altınıza sürgü koysunlarBukadar yorum okudum sanırım bende anestezi olmadan yaptıracağım.
Evet kendinizi rahat bırakın . Suyu aşırı içmeyin . Kasmayın kendinizi transferden sonra idrarırknjz olursa altınıza sürgü koysunlar
insan heyecanla bekliyorTeşekkürler canım. İnşallah bi an önce şubat adetim gelirde hayırlısıyla olur transferim![]()
Evet aynıyız inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşırızBenimkide aynı şekilde. Demekki aynı durumdayız. İnşallah ikimiz ve bütün bekleyenler pozitif görürüz hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur.