Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahım iyiki bi öğrenmişsiniz vajinusmusu nerden bu teşhisi koydun merak ettim yok tatlım doktora gittim muayene oldum zarım kalın olduğu için ağrı olabilirmiş vajinusmus olanlar muayne koltuğuna bile oturamaz korkarlar dedi
Allahım iyiki bi öğrenmişsiniz vajinusmusu nerden bu teşhisi koydun merak ettim yok tatlım doktora gittim muayene oldum zarım kalın olduğu için ağrı olabilirmiş vajinusmus olanlar muayne koltuğuna bile oturamaz korkarlar dedi
Bende vardı ondan dedim canım ne var bunda bildiğim şeyi söyledim ayrıca krem ise yaramaz derinle vajina sonuçta aynı tabakaya sahip değil ne olur olsun uyusmayacak ben denemiştim. Ama hiç bir degisiklik olmadı ama eline vs sur uyuşma olur
Bende vardı ondan dedim canım ne var bunda bildiğim şeyi söyledim ayrıca krem ise yaramaz derinle vajina sonuçta aynı tabakaya sahip değil ne olur olsun uyusmayacak ben denemiştim. Ama hiç bir degisiklik olmadı ama eline vs sur uyuşma olur
Kegel egzersizleri demişsin eşimin parmağı rahatlıkla giriyor vajinusmus olanlar onu bile zor alıyor içine bilip bilmeden herkes iyiki bi terim öğrenmiş onu söyleyip duruyorlar
Kegel egzersizleri demişsin eşimin parmağı rahatlıkla giriyor vajinusmus olanlar onu bile zor alıyor içine bilip bilmeden herkes iyiki bi terim öğrenmiş onu söyleyip duruyorlar
Canim ben senin durumunu nerden bileyim bu kadar on yargili olmanı gerektirecek bir durum yok sen söyledin durumunu ve ben anladim sormussun kullanan varmı diye bende bende olanı ve kullandigimi söyleyip yorum yaptım bende vajinismus vardı kasilamalar olurdu ama doktora gittim esnekmis bunu ben yendim bir yardım almadan ama senin kalın olduğunu söyledin bu canını yakabilir demem o ki anestol ise yaramaz ben emla krem almistim birde eczaneden 25 tl ye serçe parmagim kadar ağda da etki ettiğini soyleyenler olmuştu ama oda etki etmedi