angel sound hakkında bilgi

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
slm arkadaşlar angel sound diye bir cihaz varmış bebişin hareketlerini falan dinlemek için ben 17+5 haftalık hamişim bebişin hareketlerini daha hissetmediğim için çok merak ediyorum iyimi diye sizden alan ve kullanan varmı bende almayı düşünüyorumda fiyatı 89 ytl miş sanırım tavsiye ediyor musunuz :CüvCüv:

evet fiyatı o civarda,almayı düşünüyordum ben de ama sonra vazgeçtim çünkü ben onu alana kadar bebişin hareketlerini çok belirgin olarak hissetmeye başladım :) şimdi iyiki almamışım diyorum :)

Biraz daha sabret.Çok yakında öyle sık hissedeceksin ki hareketlerini,gece seni uyutmayacak hale gelecek.Ben yaklaşık bir buçuk haftadır hareketlerini hissediyorum.Özellikle akşam yatağa yan yattığımda çok hareketleniyor.Sanki bana 'Kalk.Uyku vakti daha gelmedi.' der gibi.Hatta eşim de elini karnıma koyduğunda güçlü vuruşlarını hissedebiliyor.Bence onu bu şekilde hissetmek sana yetecek.Ekstradan bir cihaza gerek duymayacaksın.

Kızlar bende bugün aldım, ama duyamadım niye acaba? Daha küçük sanırım ondan :(

Canim bu angelsounda benzer bende burda baska bir markanin cihazini gordum. Almadim ilkin cunku gobegim cikana kadar duyulmaz diye dusundum. Seninde bebisin daha cok kucuk, ondan duymamissindir, bekle birazcik daha. Bende bugun gidip alayim diyorum, haber ederim duyarsam.

cnm bende almayı düşünmüştüm inş. diğer hamişliğimde almak nasip olur.. cihazın tanıtımında nette yazıyor 12.haftadan sonra duyulabilir diye tatlım ondandır..

kızlar bendede var o normalde 12 haftaıkken duyuluyo diyorlar ama duymadım ben sanırım 18 haftalıkken duydum güzel bir alet tavsiye ederim

SALPER ve AYSİNS adlı kullanıcıların mesajları samimi gelmedi bana arkadaşlar, ürünün tanıtıcıları sanırım arkadaşlar reklam yapmaya gelmişler. Bir çok sitede dikkatimi çekti bu, bu şekilde bir pazarlama politikalarının olduğunu bilseydim Angelsounds'u kesinlikle almazdım. Resmen insanları kandırmak bu. Varolmayan kişiler yaratıp,varolmayan deneyimler ortaya atmak.

bu cihaz 3 aydan önce kullanıldında bebği sıkıntıya sokuyormuş fetus çok ısınıyormuş 3 aydan sonra zaten hareketleri hissedicez

arkadaşlar neden reklam diye düşünüyorsunuz?
ben de aldım ve 3 aydan sonra doktorumuzun cihazı çok eski olduğundan kalp
sesini duyamamıştık bu cihazı aldık ve çokta güzel dinledik hatta kaydettik
bilgisayara bence güzel bir alet hala da hareketi az olduğunda endişelendiğimde
dinliyorum.
Tavsiye ederim reklam falan da değil ayrıca

Canım ben burdan aldım çok uygun ve ertesi gün elime geçti ürün tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben burdan aldım çok uygun ve ertesi gün elime geçti ürün tavsiye ederim

canım ben buradan aldım çok uygun ve ertesi gün geçti elime tavsiye ederim

12. haftadan beri
gayet güzel duyuyorum tavsiye ederim
hareketlenince tamam ama o zamana kadar yaşıyo mu iyi mi diye endişe etmiyosunuz en azından
daha önce bebeklerimi kaybettiğim için belki bana iyi geldi
hergün usg ye gidemeyeceğime göre :)
duyamayan arkadaşlar biraz bastırın
kendi nabzınızın 2 katı kadar sayıda koşan at ayak sesi gibi ya da vuuuv vuuuuv diye rüzgar sesi gibi müthiş
bebek harakatlenince de hissedilmeyecek kadar küçük hareketleri duyuluyo
insan gözünü de kapatınca huzur buluyo bu mucize karşısında

merhabalar konu başlığı biraz eski ama dikkatimi çekti,ben aşılamayla hamile kaldım ve sürekli korku içindeyim,ya kaybedersem diye aslında alırsam çk ii olur bi taraftan da kararsızım eğerki kalbinin sesini 12. haftadan sonra duycaksam cihazın bi anlamı kalmıyo zaten anne adayları ilk 3 ay korku yaşıyo,sorasında bebeği hissederiz zaten....çok tereddütteyim...

Back
X