23yaşındayım seneler önce okumuştum bu kitabı! ara ara hep aklıma gelirdi bişeyin külleri der dururdum ama hatırlıyamamıştım adını şimdi konunun başlıgını görünce hıh bu kitaptı dedim! yazarın adı da kalmamış aklımda (yabancı isim tutamam pek aklımda) hatırlıyamıyorum diye üzülmüştüm niyeyse çok mutlu oldum :) şimdi tekrar okucam bu kitabı bakalım açılmamış kolilerim var yıllardır belki onlardadır belki birisinden alıp okumuşumdur bilemiyorum, ama ben yıllar sonra tekrar okumak isteidm kitabı eğer okumayan varsa öneririm!!!
özeti okudukça anımsadım; telgraf işine girdiğinde kitabı okurken kafamda kurdugum sokaklar ortam yeniden geldi gözümün önüne özeti okurken çok ilginç bişey bu beyin hafıza olayları falan! ama özeti okumadan önce sorsaydınız konusu neydi diye anlatamazdım bi çocuk vardı yoksul bi aile sonradan dogan bir kardeş vardı diye çok yavan bi şekilde özetliyebilirdim sanırım!
küçükken kaybettiğim bir oyuncagı bulmuş gibi sevindim niyeyse :)) hemen tekrar okucam elimdeki kitabı bitirip.