• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

angelgozdenin elbiseleri

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
206
Bursa
:12:ANGELGÖZDE'NİN elbiseleriii ;
merak edenleri bekliorum elbiselerime bakmaya kızlarr :12:

Eklentiler

• $Görüntü028.webp
    $Görüntü028.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $Görüntü029.webp
    $Görüntü029.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $Görüntü030.webp
    $Görüntü030.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 83
  • $Görüntü031.webp
    $Görüntü031.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 106
  • $Görüntü032.webp
    $Görüntü032.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
gereksiz bi topik olmuş gibi.....daha neyin var kuzum ayakkabılarını.takılarında koyda stil yapalım

merak ettim bi bakım dedim şöleee abiyeler falan sandımm.neyse sana iyi eğlenceler ...cicilerin yine de hoşmuşşşş ama bunla kalmasın cidden...elbiseleri kombine yapsan, bizde belki yorum yapardık şeker.....asabi olma bu benim görüşüm :47:

merak ettim bi bakım dedim şöleee abiyeler falan sandımm.neyse sana iyi eğlenceler ...cicilerin yine de hoşmuşşşş ama bunla kalmasın cidden...elbiseleri kombine yapsan, bizde belki yorum yapardık şeker.....asabi olma bu benim görüşüm :47:
asabi olmadım ki cnm bnm bak yirim seni smilesi koydum tatlımmm yoruma açığımmm bitanem cicişlerimi sefiom zatennn :7:

katılmıyorum bencce topik çok hoş olmuş hem illa gerekli şeyler içinmi açıcaz topik:1: illa sevgilimiz aldatıcak kaynanamz huysuzluk mu yapıcak yani:1: bence çok güzel bi topik elbiseleri çok severim takipteyim cnm:7:

teşekkür ederim cnmm ama herkesin fikriii napalımmm beğenmeyen de olabilirr tabi kii :26:

Back
X