- Konu Sahibi angelgozde

merak edenleri bekliorum elbiselerime bakmaya kızlarr

Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gereksiz bi topik olmuş gibi.....daha neyin var kuzum ayakkabılarını.takılarında koyda stil yapalım
asabi olmadım ki cnm bnm bak yirim seni smilesi koydum tatlımmm yoruma açığımmm bitanem cicişlerimi sefiom zatennnmerak ettim bi bakım dedim şöleee abiyeler falan sandımm.neyse sana iyi eğlenceler ...cicilerin yine de hoşmuşşşş ama bunla kalmasın cidden...elbiseleri kombine yapsan, bizde belki yorum yapardık şeker.....asabi olma bu benim görüşüm![]()
sölediklerini dikkata alıcam cnm ilerleyen günlerde bu elbiseleri takılarla ve aksesuarlarla kombine edicemmmm bi de öle eklicem bi de o zaman yorum istiorum sendencanımmmmmmm
gereksiz bi topik olmuş gibi.....daha neyin var kuzum ayakkabılarını.takılarında koyda stil yapalım
topik gereksz yorum gereksizzayy ne gereksiz bi yorumm![]()
![]()
topik gereksz yorum gereksizz![]()
katılmıyorum bencce topik çok hoş olmuş hem illa gerekli şeyler içinmi açıcaz topikilla sevgilimiz aldatıcak kaynanamz huysuzluk mu yapıcak yani
bence çok güzel bi topik elbiseleri çok severim takipteyim cnm
![]()
teşekkür ederim cnmm ama herkesin fikriii napalımmm beğenmeyen de olabilirr tabi kii :26:
topiğim beğenenlere de açık beğenmeyenlere de ama sen kesin gel minikcimmmtabi cnm orası öyle![]()
topiğim beğenenlere de açık beğenmeyenlere de ama sen kesin gel minikcimmm
her zaman beklerim kiii cnmmmtşk ederim cnm misafirinim![]()
![]()
arada sen de ekle cnm birbirimizden fikir alalımmmtşk ederim cnm misafirinim![]()
![]()
arada sen de ekle cnm birbirimizden fikir alalımmm:92: