Bu konuyu getirip nasıl paraya bağladınız hayret?Parası var diye mi aldırıyor yani bakış açınız bu mu sizin? Ülkemizde koruyucu hekimlik gelişmediği için kadını anlayamıyoruz.Ben bu kadının neyi ne amaçla yaptığının anlaşılmadığından ve bilmeden anlamadan da yorum yapılmaması gerektiğinden bahsediyorum , siz para her kapıyı açar diye cevap veriyorsunuz.Türkiyede de çok zengin var bu kadın gibi hareket edeni yok.Muhtemelen annesini kardeşini meme ve over kanserinden kaybetmiş dahası bu mutasyonu taşıyan ve zengin olan çok insan vardır.Az rastlanan bir durum değil çünkü.Parayla alakası olsa her zengin yaptırırdı bunu.Bu tamamen bakış açısı ve olaylara çok yönlü bakma ,kendindeki sorunun farkında olma ve tedbir almayla alakalı.Parasını harcayacak çok yeri vardır emin olun kimse durup dururken gidim de göğsümü aldırayım sonra da yumurtalıklarım alınsın diye bıçak altına yatıp ameliyat çilesi çekmez.Ülkemizdeki genel kafa önce kaza olsun sonra ahlayıp vahlayalım önce hasta ol sonra tedavi edelim olduğu için doktorlar da süreç içinde bunu uyum sağlıyor.Yoksa tıp fakültelerinde bize ilk öğretilen şeylerdendir 'hasta olmamak her zaman hasta olup tedavi olmaktan daha az maliyetli ve kolay bir yoldur' Parayla alakası yok.