angelsound doppler makinesii kullananlar

ben 20.haftadan itibaren kullandım. kontrolde risk ortaya çıkmıştı. randevu zamanlarını bekleyemem diye hemen aldım. kontrolde bebişin pozisyonunu söylemişti dr. ona göre bir yere çok az miktarda jel sürüp kolayca buldum kalp atışlarını. youtubeda videolar var onlarda yeterince açıklayıcı bilgiler oluyor. bir de kayıt yaptık çok güzel anısı oldu.

Kcıncı haftadan ıtıbaren kullanılıyor bıde rahat kullanabıldınmı
ben 20.haftadan itibaren kullandım. kontrolde risk ortaya çıkmıştı. randevu zamanlarını bekleyemem diye hemen aldım. kontrolde bebişin pozisyonunu söylemişti dr. ona göre bir yere çok az miktarda jel sürüp kolayca buldum kalp atışlarını. youtubeda videolar var onlarda yeterince açıklayıcı bilgiler oluyor. bir de kayıt yaptık çok güzel anısı oldu.

Arkadaşlar merhaba ben bu cihazı aldım, bugün elime ulaştı ama içinden türkçe klavuz çıkmadı bebeğimin kalbini duydum ama kayıt olayını beceremedim, var mı aramızda bunu kullanan, bilen varsa bana kayıt nasıl yapılıyor anlatabilir mi??

AngelSounds Fetal Doppler (mini olandan)
fotografını da ekleyim

O çıkış ucunu bilgisayarın mikrofon girişine takacaksınız. Dikkat edin kulanlık girişi değil mikrofon girişi olmalı. Cihazınıza kulaklığı takıp bebişin kalp atışını almaya başlayınca, pc üzerinden ses kaydedicisini açıp kaydedin.

Teşekkür ederim, bizim laptopun tek kulaklık girişi var sanırım o yüzden yapamadık, dedim acaba cihazın kayıt özelliği mi yok yanlış mı aldım, bilgi için teşekkür tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…