Angucaston ile hamile kalan varmi

Ezgieto

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
396
248
18
34
Kızlar bu ay başladım bu ilaca adet düzensizliğim ve ağrım oluo aynı zamanda yumurtam buyumuo ve catlamio Mayıs ayında catlama ignesi klomen kullandım tutmadı doktor 2 ay beklicez dedi ve suan tedavi durdurdu bu ilacı kullanıp hamis kalan varmı yorumlarınızı bekliorum şimdiden teşekkür ederim prolaktin imde 25 çıktı doktor yüksek dedi

Bu arada 8 senedir istiyoruz çocuk eşimle inşallah en kisa zamanda gelir artık ve tüm istiyenlere rabbim bu güzel ayda hayırlı evlat nasip eder

Bu arada 8 senedir istiyoruz çocuk eşimle inşallah en kisa zamanda gelir artık ve tüm istiyenlere rabbim bu güzel ayda hayırlı evlat nasip eder
canım ben de kullandım ama malesef netice alamadım. BURADA VE ÇEVREMDE BU HAPLA HAMİLE KALAN ÇOK KİŞİ OLDU AMA.
senin sorunun nedr????ben de 2011 de evlednm ve hala yok çocuk :( pkoluyum ben

Kızlar bu ay başladım bu ilaca adet düzensizliğim ve ağrım oluo aynı zamanda yumurtam buyumuo ve catlamio Mayıs ayında catlama ignesi klomen kullandım tutmadı doktor 2 ay beklicez dedi ve suan tedavi durdurdu bu ilacı kullanıp hamis kalan varmı yorumlarınızı bekliorum şimdiden teşekkür ederim prolaktin imde 25 çıktı doktor yüksek dedi
pardon ya zaten belirtmişsn yumurtan buyumuyo çatlamıyo. sen de mi pkolusun.aynı durumdayz :(

pardon ya zaten belirtmişsn yumurtan buyumuyo çatlamıyo. sen de mi pkolusun.aynı durumdayz :KK43:
Evet canım ve artık sıkılmaya başladım allahim affetsin ama artık her ay her ay aynı şeyi yaşamak insanı ciddi anlamda yipratiyo artık bebegim olsun istiorum allahın izniyle hayırlı bi evlat ya bole bebek isteyip de o ay hamis kalanlara hayranım nasıl bir durum anlamıorum

Evet canım yumurta buyumuo ve catlamio bu yüzden de döllenme olmuo malesef allahim artık şu mübarek ayda butün bebek isteyenlerin sesini duysun inşallah

Amin cnm insallah ama.uzulme benim yumurtam gayet iyi buyuyor sonra da kendiliginden catliyor ama 2 senedir hamile kalamiyorum. En azindan sizin sorunun ne oldjgunu biliyorsunuz bizim tedavi edilecek bir sorunumuz bile yok

Amin cnm insallah ama.uzulme benim yumurtam gayet iyi buyuyor sonra da kendiliginden catliyor ama 2 senedir hamile kalamiyorum. En azindan sizin sorunun ne oldjgunu biliyorsunuz bizim tedavi edilecek bir sorunumuz bile yok
Sitres yapiosun dur çünkü kafana takınca olmuo die bebek istenmedigini düşünüp tutmuyomus doktor söyledi o yüzden sitres kesinlikle yok dio bana da 8 sene olunca benim mümkün değil yani

Sitres yapiosun dur çünkü kafana takınca olmuo die bebek istenmedigini düşünüp tutmuyomus doktor söyledi o yüzden sitres kesinlikle yok dio bana da 8 sene olunca benim mümkün değil yani

Yok cnm stresi ilk aylar cok yapiyordum simdide sadece umut ariyorum cnku umut olmayinca heycan da olmuyo

Back
X