Anhidroamniyoz

eylul eyp

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
17
0
6
32
İyi günler ben gebeliğimin şuan 24. Haftasındayım ama bir ay önce bana anhidroamniyoz tanısı konuldu. Ya bebeğin suyu gelmiş farketmemişsiniz ya da bebek idrar yapamamış suyu tükenmiş dediler. 10 Dr a gittik hepsi de aldırılması gerek dediler öğrendiğim zaman gebeliğimin 18. Haftasıydı ama bebek 5 hafta geride görünüyordu.çok kötü oldum bir türlü karar veremiyorum aldırmak konusunda benimle aynı durumda olan var mı ? Yada benim gibi bir durum yaşayıp bebeği doğuran var mı?

Öncelikle geçmiş olsun.Benimde enfeksiyon sebebiyle bu durum oldu.haftasıyla uyumluydu ama suyu bitmişti.bir hafta sonra böbreği çalışmayı bıraktı.Yavaş yavaş ölmesine seyirci kalamadım.Zaten çok sancı çwkiyordum ,Doğuma aldılar beni ve o gün herşey bitti.17 haftalıktı.Doktor beni zehirleyebileceğini söylemişti.Tüm doktorlar hemfikir olunca yapacak birşey kalmadı.Kendi sağlığımıda düşünmek zorundaydım.

Çok geçmiş olsun size de ben çok kötü durumdayım zehirleme ile ilgili birşey söylemediler de ama enfeksiyon oluşabilir dediler

Çok geçmiş olsun size de ben çok kötü durumdayım zehirleme ile ilgili birşey söylemediler de ama enfeksiyon oluşabilir dediler
Enfeksiyon çok tehlikeli bir durum maalesef.Yaşadığım için biliyorum,zor bir karar biliyorum ama sağlığınız için başka çaresi yok maalesef(( Kimse istemez bebeğiyle vedalaşmayı ben onca tedaviyle hamile kalmıştım nasıl bir yıkım yaşadım.ama sağlığınız daha önemli

Sizin ilk gebeliğiniz miydi benim ilk gebeliğim ve de vazgeçemiyorum da bebeğimden hafif de olsa pıt pıt atışları hissediyorum

Bende de enfeksyon oldu antibiyotik baslandi Allahim.korusun yazilanlari gorunce cok korktum

35 gündür bu durumdayım ve 12 gün kanama gördüm bebek düşmedi kalp atışı da bu arada düştü sonra normale tekrar geldi. İnan hiç ben de aldırmak istemiyorum
Benim cok sukur hic kanamam olmadi kan verdim su an enfeksiyon dusuyor

Bebegim de iyi suyu da iyi hareketli de masallah yani neden kalp atimi duzenliyse korkuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…