Öncelikle geçmiş olsun.Benimde enfeksiyon sebebiyle bu durum oldu.haftasıyla uyumluydu ama suyu bitmişti.bir hafta sonra böbreği çalışmayı bıraktı.Yavaş yavaş ölmesine seyirci kalamadım.Zaten çok sancı çwkiyordum ,Doğuma aldılar beni ve o gün herşey bitti.17 haftalıktı.Doktor beni zehirleyebileceğini söylemişti.Tüm doktorlar hemfikir olunca yapacak birşey kalmadı.Kendi sağlığımıda düşünmek zorundaydım.İyi günler ben gebeliğimin şuan 24. Haftasındayım ama bir ay önce bana anhidroamniyoz tanısı konuldu. Ya bebeğin suyu gelmiş farketmemişsiniz ya da bebek idrar yapamamış suyu tükenmiş dediler. 10 Dr a gittik hepsi de aldırılması gerek dediler öğrendiğim zaman gebeliğimin 18. Haftasıydı ama bebek 5 hafta geride görünüyordu.çok kötü oldum bir türlü karar veremiyorum aldırmak konusunda benimle aynı durumda olan var mı ? Yada benim gibi bir durum yaşayıp bebeği doğuran var mı?
Çok geçmiş olsun size de ben çok kötü durumdayım zehirleme ile ilgili birşey söylemediler de ama enfeksiyon oluşabilir dedilerÖncelikle geçmiş olsun.Benimde enfeksiyon sebebiyle bu durum oldu.haftasıyla uyumluydu ama suyu bitmişti.bir hafta sonra böbreği çalışmayı bıraktı.Yavaş yavaş ölmesine seyirci kalamadım.Zaten çok sancı çwkiyordum ,Doğuma aldılar beni ve o gün herşey bitti.17 haftalıktı.Doktor beni zehirleyebileceğini söylemişti.Tüm doktorlar hemfikir olunca yapacak birşey kalmadı.Kendi sağlığımıda düşünmek zorundaydım.
Enfeksiyon çok tehlikeli bir durum maalesef.Yaşadığım için biliyorum,zor bir karar biliyorum ama sağlığınız için başka çaresi yok maalesefÇok geçmiş olsun size de ben çok kötü durumdayım zehirleme ile ilgili birşey söylemediler de ama enfeksiyon oluşabilir dediler
Sizin ilk gebeliğiniz miydi benim ilk gebeliğim ve de vazgeçemiyorum da bebeğimden hafif de olsa pıt pıt atışları hissediyorumEnfeksiyon çok tehlikeli bir durum maalesef.Yaşadığım için biliyorum,zor bir karar biliyorum ama sağlığınız için başka çaresi yok maalesef(( Kimse istemez bebeğiyle vedalaşmayı ben onca tedaviyle hamile kalmıştım nasıl bir yıkım yaşadım.ama sağlığınız daha önemli
Bende de enfeksyon oldu antibiyotik baslandi Allahim.korusun yazilanlari gorunce cok korktumEnfeksiyon çok tehlikeli bir durum maalesef.Yaşadığım için biliyorum,zor bir karar biliyorum ama sağlığınız için başka çaresi yok maalesef(( Kimse istemez bebeğiyle vedalaşmayı ben onca tedaviyle hamile kalmıştım nasıl bir yıkım yaşadım.ama sağlığınız daha önemli
Ben de antibiyotik kullanıyorum ama ağrılarım da var karın bölgemde sizin kaç haftalıkBende de enfeksyon oldu antibiyotik baslandi Allahim.korusun yazilanlari gorunce cok korktum
Benim de oluyor. 19 haftalik su an.Ben de antibiyotik kullanıyorum ama ağrılarım da var karın bölgemde sizin kaç haftalık
Çok geçmiş olsun ya ben ağrılara dayanamazsam ve enfeksiyon oluşturursa düşürmemiz gerekebilir yaBenim de oluyor. 19 haftalik su an.
Iyi dusunelim mi ben de antiniyotik kullaniyorum benim o jadar agrim olmuyorÇok geçmiş olsun ya ben ağrılara dayanamazsam ve enfeksiyon oluşturursa düşürmemiz gerekebilir ya
35 gündür bu durumdayım ve 12 gün kanama gördüm bebek düşmedi kalp atışı da bu arada düştü sonra normale tekrar geldi. İnan hiç ben de aldırmak istemiyorumIyi dusunelim mi ben de antiniyotik kullaniyorum benim o jadar agrim olmuyor
Benim cok sukur hic kanamam olmadi kan verdim su an enfeksiyon dusuyor35 gündür bu durumdayım ve 12 gün kanama gördüm bebek düşmedi kalp atışı da bu arada düştü sonra normale tekrar geldi. İnan hiç ben de aldırmak istemiyorum
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim bebeğin suyu bitmiş ve 7 hafta kadar geride benim sadece enfeksiyon değil maalesefBebegim de iyi suyu da iyi hareketli de masallah yani neden kalp atimi duzenliyse korkuyosunuz
Bebeğin böbrekleri çalışmıyor suyunu üretemiyor diyorlar ve tam anlayamıyorlarBebegim de iyi suyu da iyi hareketli de masallah yani neden kalp atimi duzenliyse korkuyosunuz
Riskli gebelij bolumune gitsenizAllah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim bebeğin suyu bitmiş ve 7 hafta kadar geride benim sadece enfeksiyon değil maalesef
Bebegin bobrekleri enfeksiyon kaynakli mi calismiyormus
Anlamıyorlar sebebiniBebegin bobrekleri enfeksiyon kaynakli mi calismiyormus
Bugün bebeğime veda etmek zorunda kaldım çok kötü duygular içindeyim. Allah kimseye yaşatmasınRiskli gebelij bolumune gitseniz
Canim cok uzuldum basin sag olsun Rabbim cennetinde kavustursun sizi.. nedeni ne peki cok.kotu oldumBugün bebeğime veda etmek zorunda kaldım çok kötü duygular içindeyim. Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?